حجتالاسلام ابوالفضل کلثومی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان افزود: در عصر رسانه که الگوهای دورغین را برای معرفی به نسل جوان پرورش، قهرمانسازی و معرفی میکنند، حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی بینظیری برای این قشر از جامعه به ویژه دختران و بانوان است.
وی، ابراز کرد: امیدواریم بتوان با معرفی صحیح حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت معصومه(س) و حتی شهدا و علما که میتوانند الگوهای مناسب و پسندیدهای باشند جوانان را به این سمت و سو هدایت و راهنمایی کنیم تا در زندگی از سیره و منش آنها، بهترین بهرهها را ببرند.
مدیر مدرسه علمیه ابوتراب امامی کاشانی(ره) با تاکید بر اینکه معرفی سجایای اخلاقی ائمه معصومین(ع)، شهدا و علما وظیفه همه دستگاهها و متولیان فرهنگی جامعه به خصوص حوزهها و روحانیت، رسانهها و صدا و سیما، آموزش و پرورش و دانشگاههاست، اظهار کرد: دستگاهها در این زمنیه نباید نسبت به معرفی الگوی صحیح به جوانان کوتاهی کنند.
وی با اشاره به روایت... فی إبنَةِ رَسولِ اللّه ِ اُسوَةٌ حَسَنةٌ از امام زمان(عج) گفت: امام(ع) فرمودند فاطمه زهرا(س) برای من الگویی پسندیده است و نکته حائز اهمیت در این روایت، حضرت ولیعصر(عج) که انسان کامل و معصوم است حضرت فاطمه(س) را در جوانی، الگویی نیکو و پسندیده دانسته که این مهم بیانگر مقام و کمالات حضرت زهرا(س) است.
به گفته حجتالاسلام کلثومی، این روایت تبیین میکند که هیچ منعی برای اینکه زنان الگوی مردان باشد، وجود ندارد و مردان میتوانند در مراحل مختلف زندگی، بانوان را الگویی شایسته برای خود قرار دهند.
وی تصریح کرد: چون به صورت مطلق در این روایت گفته شده حضرت فاطمه زهرا(س) الگو هستند بنابر این در تمامی مراحل اعم از اجتماعی، سیاسی، خانوادگی، تربیتی و غیره حضرت زهرا(س) میتواند برای همه الگو باشند.
مدیر مدرسه علمیه ابوتراب امامی کاشانی(ره) یادآور شد: وقتی صحبت از الگو میشود نه اینکه به صورت کامل مانند حضرت فاطمه زهرا(س) عمل کنیم بلکه درسهایی از زندگی آن حضرت را یاد گرفته و آنها را در زندگی خود بهروزرسانی و پیادهسازی کنیم، مانند سادهزیستی حضرت فاطمه(س) و اینکه آن حضرت اهل اسراف و تبذیر نبودند.
نظر شما