جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
مسجد پایگاهی برای احیای قدرت نرم اسلامی در عصر هوش مصنوعی است

حوزه/ در صدر اسلام، مسجد تنها عبادتگاه نبود بلکه به‌عنوان تربیت‌گاه و پادگان نیز نقش‌آفرینی می‌کرد و با گسترش ساختارها، این کارکردها از یکدیگر تفکیک شدند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، رضا تقی‌پور رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی، در نشست تخصصی "الزامات و کاربست‌های هوش مصنوعی در مسجد" که در مسجد جمکران برگزار شد، اظهار کرد: در صدر اسلام مسجد تنها عبادتگاه نبود بلکه به‌عنوان تربیت‌گاه و پادگان نیز نقش‌آفرینی می‌کرد و با گسترش ساختارها، این کارکردها از یکدیگر تفکیک شدند.

تقی‌پور با اشاره به انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی، مبدأ قدرت نرم در جهان بودند و انقلاب توانست با اتکا به این قدرت به تسلط برسد.

وی خاستگاه این قدرت را مکتب اسلام دانست و تصریح کرد: مساجد، به‌عنوان نماد مهدویت، ظرفیت احیای این قدرت نرم را دارند.

رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره فضای مجازی اظهار داشت: همان‌طور که دشمن از این فضا برای گمراهی استفاده می‌کند، ما باید از آن برای هدایت بهره بگیریم.

تقی‌پور همچنین بر لزوم دستیابی به لایه‌های عمیق هوش مصنوعی تأکید کرد و افزود: امروز دشمن بر جنگ شناختی، یا همان جنگ ذهن‌ها، تمرکز کرده است و تسلط بر الگوریتم‌های هوش مصنوعی می‌تواند مسیر مدیریت این عرصه را تعیین کند.

رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس با تأکید بر ضرورت تخصصی‌سازی هوش مصنوعی در علوم اسلامی و مهدویت، تصریح کرد: طراحی الگوریتم‌ها باید توسط خودمان انجام شود تا مدیریت این عرصه به دست غرب نیفتد.

وی خاطرنشان کرد: غرب به دنبال تربیت نیروهای متخصص در حوزه هوش مصنوعی است و ما نباید از این جریان عقب بمانیم.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha