به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، خانم فاطمه کبری متولیان در نشست مجازی با مدیران و معاونان مدارس علمیه خواهران استان یزد یکی از مهمترین اهداف حوزههای علمیه خواهران در سطح کلان را گسترش آموزههای معرفتی دین مبین اسلام دانست و اظهار داشت: یکی از مسیرهایی که ما می توانیم در گسترش آموزههای معرفتی دین مبین اسلام توفیق داشته باشیم، بهره برداری از مهارت های پژوهشی است.
وی افزود: ما برای برنامه ۵ ساله اول باید شناخت دقیق از وضعیتی که در آن قرار داریم داشته باشیم و در این برنامه مدارس علمیه و مراکز تخصصی نکات قوت و ضعف پژوهشی را که نیاز به ترمیم دارند را شناسایی و نقاط ضعف را تبدیل به نقاط قوت کنیم، تا در برنامه ۵ ساله دوم مقدمات تولید، توسعه و ترویج علم، در حوزه خواهران فراهم شود.
متولیان، هدف میان مدت را فراهم کردن تولید علم، توسعه و ترویج علم مبتنی بر آیات، روایات، سیره و منابع دین اسلام دانست و بیان کرد: قوه استنباط و قوه استخراج، تولید، توسعه و ترویج، بیتردید در برنامه ۵ ساله دوم امکان پذیر نخواهد بود، الا اینکه در ۵ ساله اول به دقت وضعیت خود را بشناسیم و بعد فاصله خود را به وضعیتی که میخواهیم در برنامه ۵ ساله دوم داشته باشیم، نزدیک کنیم.
وی با اشاره به فراهم شدن زیر ساخت ها در حوزه علمیه خواهران، گفت: حوزه علمیه خواهران درگاه مستقلی در پایگاه استنادی علم و فناوری جهان اسلام (isc) ایجاد کرده و تا کنون همایش هایی از این پایگاه مجوز دریافت کرده اند.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران در رابطه با بیان دریافت مجوز نشریات و موضوعات آن نیز خاطرنشان کرد: سه مؤلفه، بانوان، خانواده و کودک با استناد به آموزه های دین اسلام، شماری از نشریات را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام. /
نظر شما