دکتر محمدعلی وطندوست، پژوهشگر برتر حوزه علمیه خراسان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، بر اهمیت برنامههای تقدیر از پژوهشگران در ایجاد انگیزه و ارتقای سطح علمی طلاب و پژوهشگران تأکید کرد و بیان داشت: چنین برنامههایی نه تنها موجب انگیزهبخشی به پژوهشگران و نوآوریهای علمی در جامعه دینی میشود، بلکه زمینهساز توجه بیشتر به پژوهشگران جوان نیز میگردد.
ترویج همکاریهای علمی و پژوهشی
وی از تجربیات خود در همکاریهای علمی با دیگر محققان و اساتید صحبت کرد و گفت: مهمترین تجربه من در فعالیتهای پژوهشی، همکاری و تبادل نظر با دیگران بوده است. این همکاریها میتواند به ایدههای نو و حل مسائل پیچیده کمک کند.
پژوهشگر برتر حوزه علمیه خراسان به اهمیت تدریس و راهنمایی طلاب سطوح عالی حوزه علمیه اشاره کرد و افزود: این کار موجب میشود که طلاب به تحقیقات علمی جدید و مسائل روز در حوزههای مختلف توجه بیشتری داشته باشند.
توسعه منابع آموزشی و پژوهشی
وی با اشاره به فعالیتهای خود در حوزه آموزش پژوهش بیان داشت: سلسله جلسات پژوهشی که به صورت کارگاههای مختلف برگزار میشود، رایگان در اختیار پژوهشگران قرار میگیرد. این کارگاهها به پژوهشگران کمک میکند که از روشهای نوین و کاربردی در عرصه پژوهشهای علوم اسلامی بهرهمند شوند. علاوه بر این، فایلهای آموزشی و پژوهشی این جلسات نیز بهصورت رایگان در سایت شخصی به نشانی https://dr-vatandoost.ir در دسترس قرار دارد.
وطندوست تصریح کرد: طلاب حتماً از این منابع آموزشی بهرهبرداری کنند تا در فرآیند پژوهش خود به کمتر آزمون و خطا نیاز داشته باشند و بتوانند وقت و انرژی بیشتری برای پیشبرد تحقیقات خود صرف کنند، این فایلها میتواند به طلاب و پژوهشگران کمک کند تا در فعالیتهای علمی خود موفقتر و دقیقتر عمل کنند.
وی در پایان یادآور شد: چنین تلاشهایی به طور مستقیم به رشد و توسعه علوم اسلامی و تقویت جایگاه علمی پژوهشگران در جامعه کمک خواهد کرد و فضای مثبتی را برای ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه ایجاد خواهد کرد.
گفتنی است: دومین اجلاسیه انتخاب پژوهشگر سال حوزه علمیه خراسان دوازدهم دیماه برگزار شد و دکتر محمد علی وطن دوست بهعنوان استاد برتر پژوهشی انتخاب شد.
نظر شما