حجت الاسلام محمد رضا رضوانی پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، در تهران، با تاکید بر نقش روحانیون در تبلیغ آموزه های اصیل دینی و شناساندن معارف الهی به مردم، اظهار کرد: بنا به فرموده قرآن کریم «فَلَوْلاَ نَفَرَ مِن كُلِّ فِرْقَةٍ مِّنْهُمْ طَآئِفَةٌ؛ چرا از هر گروهی، دسته ای به سفر نروند تا دانش دين خويش را بياموزند و چون بازگشتند مردم خود را هشداردهند». روحانیت وظیفه دارد در مسئله دین و اعتقاد مردم بصورت دقیق و جدی کار کند. و مردم نیز بنا به فرمایش دین، باید از انذار و تبشیر روحانیون و مبلغین دین تبعیت کنند.
مدیر مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) تهران با اشاره به این که مبنای 8 سال دفاع مقدس، اصول دین بود، افزود: روحانیت باید پیام دفاع مقدس را حفظ و آن را به نسل های آینده منتقل کند. چرا که اگر فرهنگ شهادت طلبی در جامعه رواج پیدا کند، جامعه از آسیب ها در امان می ماند.
وی تصریح کرد: پيامبر گرامي اسلام(ص) با ترويج فرهنگ جهاد و شهادت توانست با جمع اندك مسلمانان، نصرت و ياري خداوند متعال را كسب كرده و بزرگترين ضربه ها را بر پيكر شرك وارد نموده و سبب تثبيت و گسترش اسلام شود.
حجت الاسلام رضوانی ادامه داد: همان گونه که حضرت زینب(س) با شجاعت و ایثار، یزید و یزیدیان را رسوا کرد و خون شهداء را زنده نگه داشت تا پیام عاشورا برای همیشه ماندگار شود، در شرایط کنونی نیز روحانیت در قبال ترویج فرهنگ دفاع مقدس مسئولیت مهم و سنگینی برعهده دارد.
مدیر مدرسه امام حسن عسکری(ع) ضعف اعتقادی برخی مسئولین فرهنگی را از موانع ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه دانسته و افزود: عدم شناخت صحيح و كافي نسل هاي جديد از فرهنگ ايثار و شهادت، عدم پاسخگويي به شبهات فكري ايجاد شده در اين زمينه، تهاجم فرهنگي دشمنان خارجي و داخلي در قالب تبليغات سوء رسانه اي و جنگ نرم نسبت به ارکان اصيل فرهنگ اسلامي،كمرنگ ساختن پيامدهاي مثبتِ فرهنگ شهادت از دیگر موانع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طلبی در جامعه است.
وی با تاکید بر این که نسل جديد بايد بداند آسايش و امنيت امروزش مرهون چه ايثارگري ها، فداكاري هایی است، گفت: ايثار و شهادتي موجب کمال انسان خواهد شد که با شعور و آگاهی انتخاب شده باشد. این شناخت جز با همت و تلاش مبلغین دین حاصل نمی شود و امروز نیز با ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه میتوانیم جوانانی را همانند شهدای صدر اسلام و انقلاب اسلامی پرورش دهیم.
انتهای پیام