به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام محمد حسین توانایی، مشاور دبیرکل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، امروز در جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر و احیای آن همیشه مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و همواره این دغدغه وجود داشت که برای احیای امر به معروف و کاهش منکرها چه راهکارهایی میتوان در پیش گرفت.
وی افزود: مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید 15 معروف و 6 منکر مهم را مطرح کردند و راه های زیادی برای کاربردی کردن این موارد وجود دارد، ولی نظراتی که برخی خواص و دستگاه ها ارائه می دهند نشان دهنده این است که در این زمینه هنوز به جایگاه مطلوبی نرسیدهایم.
مشاور دبیرکل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: برای اجرایی کردن و احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، در ابتدا هر کدام از اعضا در داخل دستگاه و ارگانی که هستند می توانند مروج این فریضه الهی باشند.
حجت الاسلام توانایی، با اشاره به بایدها و نبایدهای امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: تشخیص، تکریم، تذکر دلسوزانه و تشکر از جمله بایدهای امر به معروف و نهی از منکر و در مقابل، تجسس، تکبر، تعرض و تهدید از جمله نبایدهای امر به معروف و نهی از منکر است که باید مورد توجه آمران به معروف و ناهیان از منکر قرار گیرد.
وی عنوان کرد: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر توسط مجلس تصویب شده و از طریق ریاست مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور ارائه گردیده لذا با ابلاغ این قانون به دستگاهها شاهد اجرای آن در جامعه خواهیم بود.