به گزارش خبرگزاری «حوزه»، از فارس، ، حجت الاسلام والمسلمین محمد هادی رحیمی صادق، در جریان بازدید سر زده از مساجد روستای شرق شهرستان شیراز در اجتماع مردم روستای ماه فیروزان اظهار داشت : مسجد در اسلام، خانه خدا، محل اجتماع مسلمانان، پایگاه ولایت و منبع فیوضات معنوی و برکات گوناگون برای نمازگزاران و جامعه اسلامی است.
وی، با اشاره به اینکه اداره این مکان مقدس عمدتا مردمی و با ساختاری مشخص است اضافه کرد : ساختار مسجد ازچند ضلع تشکیل می شود ؛ دراین میان، مسئولین و افراد تأثیرگزار در امر نماز و مسجد نیز به نوعی در ساختارمدیریتی این مرکز دینی قرار دارند.
مدیر حوزه علمیه استان فارس خاطر نشان کرد: پایگاه مقاومت بسیج و کانون فرهنگی- هنری و مشابه این مراکز، درساختار مدیریتی بسیاری از مساجد نقش ایفا می کنند.
وی اظهار داشت : مسجد محوری در پرورش نسل نو از مسلمات تربیت اسلامی به شمار می آید و اهتمام مسئولین حکومت به احیای کارکردهای مساجد و توجه به امر توسعه این مراکز انسان ساز از رسالت های حاکمان یک کشور اسلامی است.
این استاد حوزه، افزود : اگر این رسالت به خوبی محقق شود، شاهد اشتیاق قشر جوان و نوجوان برای حضور فعال در مساجد خواهیم بود.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان فارس گفت : مسئولین تبلیغی، نویسنده ها، ناشرین، مطبوعات و تمام رسانه ها باید به ارزش دهی به معنویات، مخصوصا امر نماز و جای گاه مسجد توجه کنند و امور معنوی را با شیوه های روزآمد هماهنگ و با اندیشه های نو امروزی تبلیغ نمایندو اگر ادبیات این اقدامات مورد پسند جوانان و مطابق سلیقه آنان باشد قطعا از اثر بخشی بالایی برخوردار خواهد شد.
این استاد حوزه گفت : روابط و احترام میان امام جماعت و جوانان، نباید در چارچوبی خشک و رسمی باقی بماند و باید به روابط عاطفی بیانجامد و امام جماعت به عنوان یکی از دوستان جوانان به شمار رود.
مدیر حوزه فارس، افزود : امام جماعت پیش از این که درباره جلب جوانان به مسجد و برقراری ارتباط با جوانان اقدام کند باید به طور کامل از نیازها و روحیات، ارزش ها، خواسته ها، سلیقه ها، توان مندی ها و آسیب هایی که جوان را تهدید می کند و راه های رویارویی با آنها آگاه باشد در این صورت می تواند فعالیت ها و برخوردهای خود را با جوانان به شکلی تنظیم کند که علاوه بر رفع نیازهایشان، آنان را به مسجد مشتاق کند.
نظر شما