به گزارش خبرگزاری «حوزه»، این کتاب با نام " Educational Jurisprudence" در 448 صفحه و قطع وزیری به همت پژوهشکده اسلام و غرب پژوهشگاه بین المللی المصطفی و همکاری موسسه فرهنگی-پژوهشی امین درمالزی به زیور طبع آراسته شده است .
نشر این کتاب در راستای ارائه آثار اسلامی فاخر پژوهشی و آموزشی اندیشمندان ایرانی در عرصه بینالملل می باشد.
فقه تربیتی به عنوان دانشی میان رشته ای نخستین بار، قریب به دو دهه پیش، توسط مولف محترم مطرح شد و سپس طی سالها تحقیق و پژوهش به مجامع علمی حوزوی و دانشگاهی راه یافت.
مطالب این جلد که به مبانی و پیش فرض های فقه تربیتی اختصاص دارد در چهار فصل سامان یافته است، فصل اول به بحث در باره "حدود و قلمرو دانش فقه" و فصل دوم به" حدود و قلمرو دانش تربیت" اختصاص دارد." مقایسه و تعامل دانش فقه و دانش تربیت" عنوان فصل سوم این کتاب است .فصل چهارم نیز با عنوان "فقه تربیتی" شامل «امکان و ضرورت فقه تربیتی»، «پیشینه فقه تربیتی»، «عناصر اصلی دانش (فقه تربیتی)»، «گستره فقه تربیتی»، «جایگاه فقه تربیتی» و «مقایسه فقه تربیتی با دانش های متناظر» می شود.
«پیوست ها» نیز بخش دیگری از مطالب این کتاب را تشکیل می دهد و به مباحثی همچون «نسبت و تعامل فقه و اخلاق (فقه اخلاق)» ، «پیشینه (فقه الاخلاق) در منابع فقهی» ، «پیشینه (فقه العقیدة) در منابع فقهی» و شماری از مسائل مستحدثه تربیتی می پردازد.
گفتنی است که جلد دوم این اثر نیز در دستور کار پژوهشکده قرار دارد.