به گزارش سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری «حوزه» ،اين كتاب که از سوی مرکز پژوهش های صدا و سیما به چاپ رسیده در سه فصل با موضوع : اصول ، مباني ، تعاريف و كليات، فصل دوم موضوعات ، مفردات ، و احكام فقهي رسانه ودر فصل آخر به مباحث حقوق رسانه ها يا رگولاتوري پرداخته است .
امروزه با گسترش وسايل ارتباط جمعي، فرصت جديدي براي دوستداران و علاقهمندان به انقلاب و مناديان مكتب اهلبيت(ع) بوجود آمده تا قدرت تمدني، فرهنگي و محتواي غني تفكر توحيدي را جهاني سازند. با اين هدف رسانه هايي پا را از مرزهاي جغرافيايي و سياسي فراتر گذاشته و گامي بلند در مواجهه با انديشههاي انحرافي و انحطاطي به سوي جامعه جهاني برداشته اند.اين حركت بزرگ نيازمند تقويت عقبه هاي تئوريك براي مهندسي رسانه و ارائه نقش اصيل آن از منظر نظام ارتباطات اسلامي در عرصه هاي مختلفي چون حكمت و فلسفه رسانه، اخلاق رسانه، رگوراتوري رسانه و فقه رسانه دارد.
اين اثر پژوهشي در 530صفحه به قلم حجت الاسلام والمسلمين دكتر علي نهاوندي تدوين شده است. آنچه در اين كتاب به آن پرداخته شده، محصول جلسات درسي است كه پس از پياده سازي، ويراستاري اجمالي و حذف بحث هاي غيرمرتبط، سعي شده تا همچنان سخن گفتاري آن محفوظ بماند.