به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خوزستان، حجتالاسلام سید محمود موسوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان، امروز در دومین نشست ستاد اربعین شهرستان دزفول، بابیان اینکه دزفول، یکی از شهرستان فعال در خدمت گزاری به زائران اربعین حسینی است، اظهارداشت: امامجمعه دزفول جلسات متعددی را بهمنظور ارائه خدمات به زوار اباعبدالله الحسین(ع) برگزار کرده و همواره پیشگاه بوده و بدینجهت نیز، از ایشان سپاس گزاریم.
وی بابیان این که، هزینه تأمین آب شیرین و گوارای حرم حضرت ابوالفضل العباس(ع)، توسط مردم دزفول انجام میشود، بیان داشت: با توجه به اقدامات شایسته موکب شهرستان دزفول در اربعین حسینی سال گذشته، در تلاش هستیم پروژهای مناسب را به این شهرستان واگذار کنیم.
حجتالاسلام موسوی، درخواست امامجمعه دزفول، مبنی بر «واگذاری مکانی مشخص و ثابت به صورت هرساله در مرز چذابه» را مورد توجه قرار داد و گفت: در استان جلساتی به مناسبت اربعین حسینی تشکیل شده و پس از آمادهسازی زیرساختها، مکانی مجهز و عالی به ستاد اربعین دزفول برای ارائه خدمات به زائرین داده میشود.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان، با اشاره به امکانات مواکب اربعینی، عنوان کرد: امکانات مواکب اربعینی شامل «سرویس بهداشتی»، «حمام مجزا برای آقایان و بانوان»، «تانکر آب»، «بهداری»، «امکانات آتشنشانی»، «نمازخانه» و... هستند که شهرستان دزفول میتواند سایز نیازها را متناسب با وضعیت خود بومیسازی کند.
ضرورت تسهیل حضور بانوان در همایش میلیونی اربعین حسینی
همچنین ناصر حویزاوی، مدیرکل حج و زیارت استان خوزستان، در بخش پایانی این نشست، بابیان این اینکه موکب شهرستان دزفول، یک مرکز خدماترسانی است، اظهارداشت: شهرستان دزفول در اذهان عمومی بسیار بزرگتر بوده و باید بهجای لفظ موکب از عنوان «مرکز خدماترسانی» برای این شهرستان استفاده شود.
وی با تأکید بر اینکه تعداد بسیار زیادی از زوار ایرانی حاضر در همایش میلیونی اربعین حسینی، «بانوان» هستند، گفت: باید تدابیری اندیشیده شود تا بانوان ایرانی بهراحتی و سهولت بتوانند در این همایش عظیم شرکت کرده و بهرهمند شوند؛ که لازمه این مهم خدماترسانی بسیار گسترده و موردنیاز آنهاست و باید توسط مسئولان با جدیت پیگیری و اجرایی گردد.
نظر شما