به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین محمد محبی با حضور در برنامه سحرگاهی «شمیم سحر» شبکه استانی مرکز قزوین به موضوع قناعت در زندگی اششاره کرد و گفت: این روزها که سفره های افطاری برقرار است باید این روحیه قناعت و صرفه جویی و پرهیز از ریخت و پاش های را ترویج دهیم.
مدیر مرکز تخصصی کلام اسلامی حوزه علمیه قزوین افزود: داشتن روحیه قناعت و پرهیز از تشریفات و تجملات و مسابقه در مصرف و تنوع طلبی، نعمتی الهی است که اقتصاد فرد و جامعه را تعدیل و تنظیم میکند.
وی ادامه داد: واژه قناعت همواره در کنار اقتصاد، مال و ثروت کاربردی خاص و حائز اهمیت داشته است، به گونه ای که می تواند یکی از ضرورت های رسیدن به یک زندگی ایده آل را فراهم کرد.
حجت الاسلام محبی ادامه داد: اگر انسان در زندگی قانع باشد، هرگزنیاز ندارد که به هر کسی سرخم کند ،تملق بگوید و عزت و کرامت خود را پایمال سازد، ولی اگر قناعت در زندگی فراموش شود و انسان میل به زندگی پرزرق و برق و تجملات پیدا کند؛ اداره کردن چنین زندگی غالبأ با عزت و سربلندی ممکن نیست و یا باید آلوده به انواع گناهان شود.
استاد حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: قناعت آثار مهم و ارزشمندی همچون بی نیازی، استقلال، عزت نفس، خودباوری و ... را به همراه دارد و هر یک از این امور سبب مقاومت در برابر فشارها و ناملایمات اقتصادی، تحریم ها و برنامه های ظالمانه دشمنان خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از ساده ترین آثار قناعت در زندگی افراد ساده زیستی و پرهیز از هرگونه اسراف وزیاده روی می باشد.
حجت الاسلام محبی، داشتن روحیه جهاد و شهادت را عامل عزت ملی دانست و تصریح کرد: ایمان به معاد، جهاد و مقاومت در راه حق از عناصر پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی است و ملت ایران با این روحیه تا مرز شهادت پیش رفته و پیروزی انقلاب را رقم زدند و درطول 38 سال گذشته نظام جمهوری اسلامی ایران را در برابر همه تهدیدها و خطرات بیمه کرده اند.
نظر شما