به گزارش خبرگزاری «حوزه» از خراسان شمالی، حجتالاسلام علی خادمی، پیش از ظهر امروز در نشست ائمه جماعت دانشگاههای استان اظهار داشت: از آنجا که در جامعه ما علمآموزی و دینداری دو مؤلفه بههمپیوسته و تفکیکناپذیرند، اهمیت توجه به وضع معنویت در کنار امور آموزشی ضروری به نظر میرسد.
وی با بیان اینکه نماز مهمترین نماد معنویت و دینداری امت اسلامی است، افزود: بنابراین شایسته است که به نقش آن در نوسازی معنوی جامعه و خصوصاً دانشگاهها توجه شایان شود و امر اقامه نماز در دانشگاه با انسجام بیشتری انجام پذیرد.
حجتالاسلام خادمی تصریح کرد: ائمه جماعت دانشگاهها باید از شرایط علمی بالایی برخوردار باشند تا سبب جذب دانشجویان و اساتید به نماز جماعت شوند.
وی با بیان اینکه امروز شرایط روحانیون شرایط خاصی است، گفت: مردم و نظام اسلامی از روحانیون انتظارات ویژهای دارند هنگامی که تبعیضهای ناروا در جامعه دیده میشود برخی از مردم آنرا به حساب متولیان مسائل دین میگذارند که در اینجا کار مشکل میشود
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی اظهار داشت: کار فرهنگی و تربیتی بسیار سختتر از گذشته شده است، چرا که امکانات زیادی مانند فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در اختیار جوانان قرار گرفته است که نباید از آنها غفلت کرد.
وی با بیان اینکه نقش اصلی در نماز جماعت به عهده امام جماعت است، افزود: امام جماعت، پیشآهنگ حرکت نماز است و جمعیت را راهبری میکند، در واقع مسئولیت نماز دیگران هم بر عهده امام جماعت است.
حجتالاسلام خادمی گفت: امام جماعت تمرینی جهت امامت اداره جامعه دینی و مأموم است و هم به نوعی تمرین تبعیت از امام را انجام میدهد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه امام تنها کسی است که همه او را میبینند و سکنات امام در مظهر همگان است، بنابراین علاوه بر شرایط عمومی امام که در رسالهها ذکر شده، شرایط ویژهای را هم باید دارا باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی افزود: امام جماعت باید محبوبیت داشته باشد و سبب جذب مأموم شود در غیر اینصورت امام جماعت، موفق نخواهد بود٬ لذا باید امام هم در علم و هم در عمل الگو و اسوه باشد.
وی با تأکید بر اینکه روحانیون و ائمه جماعت باید مطالعات خود را در ابعاد فرهنگی سیاسی و اجتماعی بالا ببرند، گفت: کار روحانیت تربیت، تعالی و رشد فکری در جهت نزدیکی و رسیدن به پروردگار است.
حجتالاسلام خادمی، فرهنگسازی اقامه نماز در دانشگاهها یک امر ضروری است، خاطرنشان کرد: لازم است شیوههای دعوت به نماز که در کتابها و صحبتها زياد بيان شده است را عملي کنيم و آفتهای اين زمینهها را بشناسيم و با ارائه راهکارهاي مناسب در جهت رفع آن کوشش كنيم.
انتهای پیام/
نظر شما