به گزارش خبرنگارخبرگزاری «حوزه» آیت الله اعرافی امروز در سومین نشست فصلی ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش که با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیران و معاونین وزارتخانه و حوزه های علمیه در ساختمان مرکز مدیریت حوزه در قم برگزار شد، گفت: در نگاه حوزه و مدیریت حوزه ها، حوزه علمیه خود را نهادی اجتماعی و پاسخ گو می داند. همان طور که حوزه مطالبه گر است، باید خود را اجتماعی بداند و فلسفه راه اندازی حوزه، خدمت گزاری به جامعه است.
مدیر حوزه های علمیه عنوان کرد: خدمت رسانی جزء هویت حوزه است و در همه مراحل این مسئله مورد توجه بوده است.
وی افزود: در این پاسخ گویی، متناسب با مأموریت های محوله، باید اقدام کرد و حوزه، مهمترین نهاد اجتماعی را آموزش و پرورش می داند، چون پایه و قطب مسائل اجتماعی است و به همین دلیل بایدبه تمام معنا درخدمت به این نهاد اجتماعی تلاش کند.
امام جمعه قم اظهار داشت: هر اقدامی باید سنجیده، همراه با تفکر و اندیشه علمی باشد و از همه مهمتر خود را مقید می دانیم در چارچوب منویات رهبری و مراجع تقلید حرکت کنیم و خواسته ها را بر آورده کنیم، باید همه دستگاه ها نسبت به این مسئله اهمیت دهند.
آیت الله اعرافی افزود: در بحث تولید نظریه و فکر در حوزه های مختلف فقه در ارتباط با آموزش و پرورش کارهایی شده، ولی کم است و حتی کم کاری هایی نیز شده، بنابراین باید رشته های فقهی و کلامی که ناظر به آموزش و پرورش است در دستور کار حوزه قرار گیرد و راه اندازی شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: در بحث سند تحول محورهای اصلی مورد توجه قرار گیرد درعین حال باید افراد صاحب نظر در تولید نظریه و فکر، تربیت کرد.
مدیر حوزه های علمیه عنوان کرد: نکته بعدی گروه های مختلف مانند زیست شناسی در آموزش و پرورش است که در ارتباط با معارف اسلامی است و معتقدیم در این رابطه کار خاصی صورت نگرفته، در این راستا نیز باید از سوی حوزه فکر و نظریه تولید شود.
وی افزود: در حوزه طرح های خوبی مانند طرح آمایش، مهارتی و ده ها طرح راه اندازی شده، پیشنهاد این است طرح 5ساله مشترک برای ارتباط بیشتر با دو نهاد در مسائل مختلف متون و آموزش و آسیب ها و راهکارها ارائه شود.
40/313
نظر شما