شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
شناسایی و تشکیل ده‌ها برنامه ویژه تخصصی روحانیت در حوزه علمیه

حوزه/ رئیس مرکز راهبری جذب حوزه های علمیه گفت: در حوزه علمیه ده‌ها کار ویژه تخصصی روحانیت شناسایی و برای تحقق آنها حدود ۴۰۰ رشته طراحی شده و برای اجرای آن نیز نظام مدرسه، تا مرکز تخصصی، موسسه آموزش عالی و مجتمع طراحی و اجرایی شده که هر کدام در یک محور قرار است کار انجام دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا برته رئیس مرکز راهبری جذب حوزه های علمیه صبح امروز در نشست امضای توافق نامه با برخی نهادها و دستگاه های استان بوشهر گفت: در حوزه علمیه ده‌ها کار ویژه تخصصی روحانیت شناسایی و برای تحقق آنها حدود ۴۰۰ رشته طراحی شده و برای اجرای آن نیز نظام مدرسه، تا مرکز تخصصی، موسسه آموزش عالی و مجتمع طراحی و اجرایی شده که هر کدام در یک محور قرار است کار انجام دهند.

وی با بیان اینکه کار ویژه‌های متعددی ذیل ارتباط با نهادهای نظام و قوای سه گانه همچون، قضاء، تعلیم و تربیت، تبلیغ مجازی و... طراحی شده اظهار داشت: از استانداردهای حوزه علمیه در پذیرش و پرورش طلاب کوتاه نخواهیم آمد.

حجت‌الاسلام والمسلمین برته افزود: همه تعاملات درون و بیرونی حوزه علمیه در سه طرح کلان و بنیادی جذب هدفمند، ماندگاری هدفمند و بکارگیری هدفمند تنظیم می‌شود. سطح انتظار و مطالبات جامعه، نظام اسلامی و عرصه بین‌الملل، از حوزه علمیه بسیار بالا است و تامین منابع انسانی کارآمد و تربیت طلبه تراز انقلاب اسلامی امری است که با همکاری بینانهادی و عزمی ملی محقق خواهد شد.

رئیس مرکز راهبری جذب حوزه های علمیه خواستار همکاری دستگاه ها در شناسایی، بکارگیری و تربیت نیروی تراز حوزه علمیه شد و ابراز داشت: قدم اول معرفی درست حوزه علمیه و خدمات اجتماعی و فعالیت های فرهنگی این نهاد است. در شرایط فعلی خوانش درستی از حوزه علمیه وجود ندارد و صدا و سیما در این خصوص می تواند نقش آفرین باشد.

رئیس مرکز راهبری جذب حوزه های علمیه با اشاره به ظرفیت سپاه ابراز داشت: اردوهای راهیان نور و فعالیت های فرهنگی درگاه خوبی برای رشد افرادی است که استعداد خوبی در مسائل معنوی دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین برته همچنین به ظرفیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت و گفت: همراه کردن حلقه های میانی همچون مادحین، هیئات مذهبی، روحانیون و دیگر اقشار مرتبط سازمان تبلیغات نیز بدون شک بسیار تاثیر گذار است.

مسئول دبیرخانه انجمن ها و قطب های علمی حوزه های علمیه، در ادامه افزود: حوزه علمیه به عنوان یک ابر نهاد فرهنگی با قدمتی بیش از ۱۰۰۰ سال، دارای بیش از ۱۲۰۰ مدرسه علمیه خواهر و برادر در داخل و خارج از کشور، طلاب شاغل به تحصیل و مهارت آموزی از بیش از ۱۰۰ ملیت، بیش از ۲۰۰ نشریه، ۱۰۰ مرکز تخصصی آموزشی و پژوهشی، دارای مراکز آموزش بین الملل به زبان های پر مخاطب جهان، بیش از ۲ هزار استاد فاضل و دانشمند علوم اسلامی و انسانی و همچنین ۲۶ انجمن علمی تخصصی به عنوان تشکل‌های نخبه بنیاد با عضویت ۳۷۰۰ فرهیخته علوم انسانی-اسلامی، یکی از مهم‌ترین کنش‌گران عرصه فرهنگ، هنر و تمدن ایرانی اسلامی است کوشیده تا همه عرصه‌های علمی، تربیتی و فرهنگی فوق را با خدمات اجتماعی در آمیخته و در بحران ها و نیازهای مردم عزیز، چون مدرسه‌سازی، بیمارستان‌سازی، مقابله با سیل، زلزله، کرونا و... پیشگام و جان فدای ملت و مکتب باشد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha