به گزارش خبرنگارخبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین اقبالی، پیش از ظهر امروز در دومین روز اجلاسیه مدیران مدارس عملیه کشور که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، گفت: مدرسه علمیه علوی در سال 81 با هدف اهمیت ارتقای علمی و اهمیت به جایگاه بحث پژوهش، تربیت طلاب و مدیریت فرهنگی طلاب انقلابی تاسیس شد.
مدیر مدرسه علمیه علوی قم افزود: این مدرسه علمیه جزو اولین مدرسه ای است که کار علمی را همراه با پژوهش راه اندازی کرد و فعالیت پژوهشی در مراحل کلاسی، سالیانه و پایان نامه را شروع کرد و آن را گسترش داد.
وی عنوان کرد: ارائه 2هزار اثر علمی و تحقیقی، برگزاری کارگاه های آموزشی و ارزیابی به صورت سایت، راه اندازی کاوش رایانه، راه اندازی نشریه علمی علوی در 12 شماره و راه اندازی گروه علمی فقه و اصول و سایر موارد برای اساتید مدرسه دلیل بر اهمیت بحث مهم پژوهش است.
حجت الاسلام والمسلمین اقبالی بر اهمیت، پشتیبانی و فرهنگ سازی بحث پژوهش از سوی مسئولین حوزه تأکید کرد.
مدیر مدرسه علمیه علوی افزود: موضوع دوم تربیت طلاب تراز انقلاب اسلامی برای انجام مسائل فرهنگی و تبلیغ، کلاس داری، تبلیغ و مکالمه عربی و انگلیسی است. برای تحقق این برنامه، کلاس ها و کارگاه هایی با حضور اساتید و طلاب در طی 45 روز تابستان در شهرهای مختلف کشور برگزار شد.
وی عنوان کرد: برگزاری این کلاس ها در شهرهای مختلف آثار خوبی به همراه داشته که از جمله آن تبلیغ دین، بیان مسائل شرعی، پاسخ گویی به سؤالات دینی و عقیدتی و ارتباط با اقشار مختلف مردم بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین اقبالی گفت: از دیگر برنامه های مدرسه علمیه علوی قم، راه اندازی انجمن زیست محیطی است و در این رابطه فعالیت های خوبی انجام شده است.
مدیر مدرسه علمیه علوی با بیان اینکه باید نگاه مسئولین حوزه به برگزاری اردوها برای اثرگذاری بیشتر در جامعه تغییر کند، افزود: حضور طلبه ها در سطح شهر برای اقامه نماز و مسائل دینی بسیار می تواند اثرگذار باشد.
۳۱۳/۴۰
نظر شما