به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» مركز مطالعات وحدت عربی به تازگی كتابی با عنوان «جامعه شناسی هويت، ديالكتيك آگاهی، گسست و بازسازی» نوشته دكتر عبدالغنی عماد را در بيروت منتشر كرد.
به گزارش رایزنی فرهنگی ایران در لبنان ، اين كتاب به به بررسی مشكلات جامعه شناسی هويت و رويكردهای مختلف پيرامون آن می پردازد.
نویسنده این کتاب ديدگاه های خود را پيرامون اين موارد در جهانی كه در حال گسست و جهانی شدن به صورت بحرانی، به ويژه در جهان عرب است بيان می كند، زيرا در جهان عرب تعصبات و هويت های مذهبی و قومی در حال فزونی بوده، تبديل به نوعی آگاهی های دور كننده و جدا كننده شده است به نوعی كه عقل نمی تواند وارد محدوده آن شود و گروهها نمی توانند از اسارت آن خارج شوند.
دكتر عبدالغنی عماد استاد و رئيس سابق دانشكده علوم اجتماعی دانشگاه لبنان میباشد كه بالغ بر 38 عنوان كتاب از وی منتشر شده است كه می توان به: حاكميت خداوند سلطنت فقيه (1998-2005)، فرهنگ خشونت در جامعه شناسی سياسی صهيونيستی(2001)؛ ساخت تروريسم (2003)؛ جنبش های اسلامی در سرزمين های عربی(2013م)؛ هويت و مغايرت، سلفی گری و سلفی ها در لبنان(2015م) اشاره كرد.
با توجه به آثار وی می توان گفت كه نويسنده از دانش سياسی و فكری بالايی برخوردار و جامعه شناسی همه جانبه بوده، از اعتماد به نفس كافی در برخورد با چنين موضوعات در هم پيچيده و تركيبی و متناقض برخوردار است.