به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حضرت آیت الله وحیدخراسانی امروز سهشنبه در دیدار جمعی از دستاندرکاران همایش" واکاوی اصالت میراث حدیثی شیعه" با اشاره به ارزشمندی و در عین حال مشکل بودن کار حدیث و دفاع از میراث حدیثی امامیه، تأکید کردند: شیخ الطائفه، جناب شیخ طوسی، محیی مذهب شیعه است. ایشان به بغداد هجرت نمودند و کرسی تدریس در آن شهر برقرار کردند و بر اساس انظار چهار مذهب اهل سنت نیز نظر میدادند. زندگی شیخ طوسی عبرت انگیز است و همهی آثار ایشان از فقه و اصول و رجال و حدیث و تسلط ایشان بر تمامی علوم بهت انگیز است. وی بعد از آتش سوزی کتابخانهاش در بغداد به شهر نجف هجرت کرد و حوزه ارزشمند نجف از یادگارهای ایشان است.
ایشان در ادامه گفتند: وقتی ما نجف بودیم، قبر شیخ طوسی شکافته شد و بدن و کفن ایشان صحیح و سالم بود. مرحوم آقای خویی که در فقه و اصول پهلوانی بودند، روزی در فکر بودند و وقتی از ایشان علت را پرسیدیم، فرمودند: در فکر هستم که شیخ طوسی که بود و ما که هستیم؟!
حضرت آیت الله وحید خراسانی احادیث را یادگار ائمه معصومین علیهمالسلام و حشر با حدیث را اکسیر احمر خواندند و بیان داشتند: اثر انس با احادیث این است که وقتی بدن شیخ صدوق بعد از هزار سال از قبر پدیدار شد، پیکر ایشان تازه و سالم بود. و وقتی آقا علی مدرس این واقعه را دید، نظرش در باب معاد برگشت.
معظمله در پایان با ارزشمند خواندن دفاع از احادیث گفتند: علامه مجلسی با بحارش دین و مذهب را زنده کرد. كوچک شمردن زحمات علامه مجلسی در تأليف بحارالأنوار، نشانهی جهالت است!
نظر شما