به گزارش خبرگزاری «حوزه» از سمنان، حجتالاسلاموالمسلمین محسن قرائتی، بعدازظهر امروز در بخش پایانی بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز، در تالار امیرکبیر دانشگاه سمنان، با تجلیل و تقدیر از دستاندرکاران بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز و با بیان اینکه در زندگی باید برای نعمتهای ناپیدا و نامعلوم از خداوند متعال تشکر کنیم، اظهار داشت: بهعنوانمثال چرخیدن لاستیک ماشین بهصورت چندباره در جاده در مسیر سمنان به تهران که میخواهد ما را برساند یکی از نعمتهای ناپیدا و نامعلوم است که اگر صدم ثانیهای این لاستیک در جاده بایستد یا بترکد برای ما حادثه میآفریند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه در تاریخ کتکهایش را ابوذر خورد تا ما امنیت داشته باشیم، تصریح کرد: امنیت امروز جامعه مدیون و مرهون زحمات دیروز عزیزان در طول تاریخ اسلام است و باید برای نعمتهای ناپیدا و خدمات ناپیدا از خداوند متعال تشکر کنیم.
وی با بیان اینکه آدم خوب در منطقه دفاع بلا میکند، افزود: نمازخوانها عامل دفع بلا از تارک نمازها و زکات دهندگان عامل دفع بلا از تارکان زکات هستند و اگر اینطور نبود و بهواسطه حضور آدم خوب در منطقه دفاع بلا نمیشد، لحظهای امنیت نداشتیم.
حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی با بیان اینکه نماز باید به همه زندگی ما رنگ بدهد و عاملی برای تغییر روحیه و ذائقه باشد، خاطرنشان کرد: در تفسیر آیه «وَ اجْعَلُوا بُیُوتَکُمْ قِبْلَهً» مطرحشده است که روح نماز در همهچیز اثر میگذارد و باید در زندگی ما محور نماز باشد؛ مسئولان قرار ملاقات و تعیین برنامههای خود در قبل و بعد نماز و با محوریت نماز داشته باشند.
وی تصریح کرد: علامه طباطبایی استاد شهید مطهری یک بیماری گرفت بردند خارج خوب شد؛ گفتند از این سفر راضی هستی؟ گفت نه! یکی از نمازهایم قضا شد؛ هر شغلی داشته باشیم، آن چیزی که به کار ما رنگ میدهد؛ نماز است.
حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی با اشاره به ضربالمثل «کدخدا را ببین ده را بچاپ»، افزود: من این ضربالمثل را اینطور تعریف کردهام که «خدا را ببین ده را بچاپ» و بخشی از گرفتاریهای ما به خاطر این است که به نماز نپرداختهایم.
وی با بیان اینکه در حوزه نماز به هر مقدار گام برداریم کم است، خاطرنشان کرد: اگرچه من در همه شبکهها هستم جز شبکه کودک؛ اما اگر در قیامت خدا بگوید تو منادی نماز بودی آیا یک نماز با اخلاص و تنها به یاد من و بهدوراز فکر دیگران خواندی؟! نمیدانم جوابی داریم یا خیر.
انتهای پیام/
نظر شما