چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۷
آشنایی با خدمات علامه سید غلام عسکری از علمای هندوستان

حوزه/ سید غلام عسکری(ره) در سال ۱۹۶۸ میلادی سازمان بزرگ تنظیم المکاتب را تاسیس کرد که هم اکنون ۱۲۰۰ مدرسه ابتدایی در سراسر کشور هندوستان زیر نظر این سازمان مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه مرحوم علامه سید غلام عسکری (ره) در سال ۱۹۲۸ میلادی در شهر رای بریلی اتراپریس هندوستان چشم به جهان گشود۔ بعد از تعیلم ابتدایی به مدرسه ناظمی لکهنو رفت و از آنجا فارغ التحصیل شد۔ سپس به مدرسه واعظین لکهنو داخل شد و از آنجا نیز فارغ التحصیل شد.

مرحوم علامه سید غلام عسکری از اساتید و علمای بزرگ کسب فیض نمود که برجسته ترین آنها مرحوم علامه سید عدیل اختر یکی از اصحاب مرحوم سلطان الواعظین (ره) در شبهای پیشاور بود.

علامه سید غلام عسکری (ره) بعد از فراغت از مدرسه واعظین به تبلیغ دین مشغول شد۔ و به خاطر توانایی در تبلیغ و سخنرانی به لقب "خطیب اعظم" معروف شد.

در سال ۱۹۶۸ میلادی سازمان بزرگ تنظیم المکاتب را تاسیس کرد که هم اکنون ۱۲۰۰ مدرسه ابتدایی در سراسر کشور هندوستان زیر نظر این سازمان مشغول به فعالیت هستند و همچنین حوزه علمیه برادران بنام "جامعه امامیه" و حوزه علمیه خواهران بنام "جامعة الزهرا س۔" در شهر لکهنو فعالیت دارند و علاوه بر این دو ماهنامه به زبان اردو و هندی چاپ می‌شود و دبیرکل این سازمان در حال حاضر حجت الاسلام و المسلمین آقای سید صفی حیدر است.

مرحوم سید غلام عسکری در کشور پاکستان نیز سازمان "تنظیم المکاتب"  تاسیس نمود که صدها مدرسه ابتدایی در سراسر کشور پاکستان زیر نظر این سازمان مشغول به فعالیت هستند و مسئول این سازمان در کشور پاکستان سید رضی جعفر است.

مرحوم علامه سید غلام عسکری برای تبلیغ به منطقه کشمیر هند رفته بود و مشغول تبلیغ بود که در شب جمعه ۱۸ شعبان المعظم ۱۴۰۵ هجری قمری بعد از سخنرانی دعوت حق را لبیک گفت و از طرف سازمان تنظیم المکاتب روز وفات آن مرحوم ۱۸ شعبان "روز معلم" معرفی شد.

اخبار مرتبط

  • آشنایی با موسس سازمان تنظیم المکاتب هند

    آشنایی با موسس سازمان تنظیم المکاتب هند

    حوزه/ مرحوم سید غلام عسکری رضوی در سال ۱۹۶۸میلادی سازمان تنظیم المکاتب را در هندوستان تأسیس کرد و  به تدریج در سراسر هند مدارس دینی برای کودکان و نوجوانان وابس…

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • فیض IR ۰۲:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۹
    او مردی بود مثل آهن. او مربی بود مثل پدر.. او خطیبی بود خطیب اعظم.... بعضی ها ثانی ندارند...