به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله نوری همدانی عصر امروز در دیدار طلاب و فضلای محمودآبادی مقیم قم اظهار داشتند: افتخار ما این است که از لشکریان امام زمان (عج) هستیم؛ چراکه طلبگی از عناوین بسیار پرافتخار می باشد و ما در این راه مشغول به فعالیت هستیم.
ایشان ابراز داشتند: طلاب در زندگی پرافتخار خود دارای دو مرحله هستند؛ مرحله اول، مرحله طلبگی است و مرحله دوم به عنوان عالم است که در جامعه قدم بر می داریم و نسبت به هر دو در اسلام روایاتی وجود دارد.
این مرجع تقلید با اشاره به لوازم طلبگی، خاطرنشان ساختند: اخلاص اولین مسئله ای است که طلاب باید به آن توجه داشته باشند؛ اگر اخلاص نباشد، برکت در علم وجود نخواهد داشت.
معظم له تصریح کردند: طلاب باید جوانی، فرصت و فراغت خود را در طبق اخلاص گذاشته تا توفیق خدای متعال شامل حال او شود.
حضرت آیت الله نوری همدانی بیان داشتند: همت بلند از شروط دیگر برای طلاب و فضلاست؛ چراکه راه، راه شیخ مفیدها، شیخ طوسی ها و شریف العلماهاست که راه پرفراز و نشیب و سختی است و با همت بلند می توان به اهداف دست پیدا کرد.
ایشان اظهار داشتند: جدیت در کار و تحصیل، از دیگر لوازم طلبگی است؛ چراکه انسان های تنبل در کار خود توفیق پیدا نخواهند کرد؛ امام صادق(ع) نیز در روایتی انسان ها را از کسالت و تنبلی و عدم استقامت بر حذر داشتند.
این مرجع تقلید ابراز داشتند: نظم از دیگر لوازم مهم برای طلاب است؛ چراکه مردم باید از ما نظم و انضباط را یاد بگیرند و اگر می خواهیم خودمان نیز در کارها موفق باشیم، باید نظم داشته باشیم.
معظم له بر توجه به ادبیات عربی و فارسی تأکید کردند و خاطرنشان ساختند: قلم و بیان در آینده به درد طلاب خواهد خورد و توجه به ادبیات فارسی و عربی می تواند در این راه به ما کمک نماید.
این استاد برجسته حوزه تصریح کردند: مرحوم ملاصالح مازندرانی یکی از علمای دیار مازندران است که درسی برای طلاب و فضلاست؛ چراکه در سن بالا شروع به تحصیل کرده و در عین فراموشی زیاد، در مباحث مالی نیز بی بضاعت بوده است؛ اما به درجات بالایی رسیده است.
حضرت آیت الله نوری همدانی بیان داشتند: تهجد و نمازشب از دیگر مباحث ضروری برای طلاب و فضلاست؛ چراکه خدای متعال نورانیت و برکتی را برای انسان به واسطه اقامه نمازشب ایجاد خواهد کرد.
ایشان بر آشنایی بیشتر طلاب با کتاب نهج البلاغه تأکید کردند و اظهار داشتند: این کتاب شامل مباحث زیبای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، رهبری و ... است که بسیار قابل استفاده می باشد و یکی از مباحث مطروحه در این کتاب، توصیه به اقامه نمازشب است.
این مرجع تقلید ابراز داشتند: مسئولان حوزوی باید برای تشویق و ترغیب حفظ کنندگان و عمل کنندگان به کتاب شریف نهج البلاغه جایزه قرار دهند تا تقدیری از این عزیزان شود.
معظم له خاطرنشان ساختند: حضور در درس اخلاق، از دیگر لوازم طلبگی است تا طلاب بتوانند با حضور در درس آقایان متخلق به اخلاق، کسب فیض نمایند.
حضرت آیت الله نوری همدانی تصریح کردند: دنیای امروز به فقاهت فقیه بسیار محتاج است و طلاب و فضلا باید در مباحث فقهی قوی وارد شوند.
ایشان بیان داشتند: صحیفه نور، دفتر تبیان و وصیت نامه امام خمینی(ره) سه کتابی است که مسئولان حوزوی باید در اختیار طلاب قرار دهند؛ چراکه کتاب هایی بسیار پرفایده و مهم است.
همچنین در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام موسوی، امام جمعه محمودآباد نیز به ایراد سخن پرداخت و گفت: امروز در محضر آیت الله العظمی نوری همدانی هستیم که یار و یاور رهبر معظم انقلاب بوده و در دفاع از انقلاب و ولایت تلاش بسیاری دارند.
وی اظهار داشت: امروز قریب به ۱۷ امام جمعه از حوزه علمیه محمودآباد در سراسر کشور مشغول به فعالیت می باشند.
امام جمعه محمودآباد ابراز داشت: رهبر انقلاب درباره تکریم از مرحوم دشتی که از اهالی محمودآباد بوده اند، فرمودند که تکریم از ایشان، تکریم از أمیرمؤمنان (ع) است.