پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۳:۱۶
مطالعه جدید برای کمک به آسیب دیدگان حادثه مساجد کرایست‌چرچ

حوزه/ با گذشت یک سال از حمله ترویستی به مساجد کرایست چرچ و کشته شده ۵۱ نمازگزار مسلمان، یک هیات تحقیقاتی از دو دانشگاه قصد دارند مطالعه جدیدی را برای کمک روان شناسی به حادثه دیدگاه آغاز کنند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از miragenews، محققان دانشگاه اوتاگو در کرایست‌چرچ نیوزیلند، برای کمک به آسیب دیدگان حادثه حمله تروریستی به مساجد، که ۱۵ مارس سال گذشته به وقوع پیوست و منجر به کشته شدن ۵۱ نماگزار مسلمان شد، مطالعه جدیدی را انجام می دهند.

 مطالعه جدید بهداشت-روان قصد دارد تاثیرات جسمی-روانی حملات را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد و در صورت لزوم با کسانی که مستقیما تحت تاثیر این حادثه قرار گرفته اند ارتباط برقرار کرده و آنان را مورد حمایت قرار دهد.

به دنبال این فاجعه در تاریخ ۱۵ مارس پارسال، شورای تحقیقات بهداشت و هیئت بهداشت و درمان ناحیه کانتربری  و دانشگاه های اوتاگو و کانتربری برای ارائه منابع مالی به منظور تحیقات سریع به هدف کمک رسانی به آسیب دیدگان همکاری می‌کنند. سپس یک تیم متخصص متشکل از محققان بالینی از هر سه سازمان به سرپرستی کارولین بل و دکتر روکایا سلیمان-هیل استادیارهای دانشگاه های   اوتاگو ، و کرایست چرچ ، تشکیل شد.

دکتر سلیمان هیل ، که از زمان این حملات درگیر کمک رسانی محلی مسلمانان بوده است می گوید: جامعه مسلمانان در تهیه طرح تحقیق موفقیت آمیز یکپارچه بوده و ادامه خواهد داد و آنها در تمام مراحل تحقیق از نزدیک با هم در تعامل خواهند بود.

دکتر هیل گفت:  هدف از این تحقیق ، درک تأثیر حمله به مساجد بر جامعه مسلمانان کرایست چرچ ، به ویژه افراد حاضر در مساجد و خانواده نزدیک آنها و خانواده نزدیک شهدا (به شهادت رسیدگان و شاهدان ماجرا) است. مصاحبه ها توسط محققان مسلمان آموزش دیده از جامعه محلی و همراه با پرستاران متخصص بهداشت روان انجام می شود.  

وی خاطرنشان کرد: این یکی از بدترین تیراندازی های گسترده در تاریخ بود. در جامعه مسلمانان تقاضا وجود دارد که باید تحقیقاتی از این دست انجام شود تا اطمینان حاصل شود که در آینده چنین اتفاقی برای هیچ کس نیافتد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha