به گزارش خبرگزاری حوزه، علاقه به شخصیت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مختص به گروه سنی خاص و یا شهر، استان و حتی فقط کشور ایران نیست. ایشان یکی از معدود شخصیتهای مبارز روزگار معاصر ماست که علاقهمندان زیادی را در سراسر جهان دارد.
شهادت سپهبد سلیمانی اما حسرت خیلی را بههمراه داشت. شاید کمتر کسی باور داشت که حاج قاسم سلیمانی بهعنوان یک شخصیت فراملی و مبارز در عرصه بینالمللی مورد قشر کودک و نوجوان قرار داشته باشد و کودکان به شهادت ایشان عکسالعملی نشان دهند اما آنچه در مراسم تشییع این شهید بهطور عینی مشاهده شده، تاثیرگذاری ایشان بر همه نوع مخاطب از تمام اقشار و گروههای سنی بود.
کودکان زیادی در شهادت حاج قاسم سلیمانی غمگین شدند و نسبت به جنایت آمریکاییها به خشم آمدند و بی تردید کودکان امروز که آیندهسازان آینده خواهند بود، این جنایت را فراموش نخواهند کرد. از این روز اهمیت ادبیات کودک و نوجوان برای ثبت خاطرات حاج قاسم سلیمانی و انتقال آن به مخاطبین کودک نمایان میشود.
پس از شهادت این سردار رشید اسلام، تلاشهای مختلفی در حوزههای مختلف هنری از جمله ادبیات و تاریخ شفاهی صورت گرفت. کتاب «من قاسم سلیمانی هستم» که روایت مراحل مختلف زندگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از تولد تا شهادت را برای آیندهسازان این مرز و بوم روایت میکند، یکی از کارهای ارزندهای است که این روزها منتشر شده است.
این کتاب به قلم محمد حسینخانی از همرزمان، همکاران، دوستان و همشهریان شهید سلیمانی نوشته شده است. حسینخانی کتابت زندگینامه سردار دلها را برای سایر گروههای سنی در دست اقدام دارد. از وی تاکنون هشت اثر به بازار نشر عرضه شده است.
نظر شما