چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۴
طلاب کارگزار تربیت هستند نه مخاطب تربیت | تهذیب و تربیت مردمی سازی می شود

حوزه/ معاون تهذیب حوزه‌های علمیه کشور در دیدار امام جمعه ارومیه، گفت: سعی داریم که تهذیب و تربیت با استفاده از ظرفیت‌های مردمی رقم زده شود و در کنار کسانی که وظیفه تربیت را بر عهده دارند، دیگران نیز در این امر نقش داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، معاون تهذیب حوزه‌های علمیه کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: سعی داریم که تهذیب و تربیت با استفاده از ظرفیت‌های مردمی رقم زده شود و در کنار کسانی که وظیفه تربیت را بر عهده دارند، دیگران نیز در این امر نقش داشته باشند.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه کشور ادامه داد: اساتید در کنار مدیر و معاون تهذیب، اعمال نقش کنند و دغدغه مندانه پای کار تربیت طلاب حضور داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری تصریح کرد: طلاب هم نباید مخاطب تربیت، بلکه کارگزار تربیت باشند و نقش آفرینی کنند.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه کشور با تاکید بر ضرورت تشکیل شورای تهذیب در همه مدارس، گفت: شورای تهذیب و تربیت به صورت هفتگی مسائل را شناسایی اولویت بندی و ایده ارائه کند.

وی بیان کرد: موضوع تربیت را نباید در عرض سایر مسائل دانست، بلکه تربیت به عنوان چتری باید سایه‌افکن بر همه مسائل باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری در پاین با تقدیر از مدیر و معاون تهذیب حوزه آذربایجان غربی، این استان را جز استان‌های برتر کشوری معرفی کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی نیز در این دیدار گفت: حضور میدانی و بازدید معاونین حوزه‌های علمیه کشور در استان‌ها و شهرستان‌ها، خیلی مؤثر بوده و در شناسایی و پیگیری مشکلات نقش ویژه‌ای دارد.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی ادامه داد: تشکیل هیئت اندیشه‌ورز در راستای شناسایی مشکلات، امر مهمی است و می‌تواند بسیاری از موانع رشد را شناسایی و برطرف کند.

وی در پایان با اشاره به شیوع کرونا و غیرحضوری بودن کلاس‌های مدارس علمیه، اظهار کرد: متأسفانه احساس می‌شود که بحث تعلیم و تربیت در مدارس کمی افت داشته است و این وظیفه ما مسئولین را بیشتر می‌کند تا تمام اهتمام خود را در جهت ارتقای علمی و تهذیبی طلاب به کار گیریم.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha