سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024
حکمت نیا

حوزه/ حکمت نیا با اشاره به آثار فرهنگ کمپانی‌های کی‌پاپ در ایران، تصریح کرد: کی پاپ صنعت برده‌داری خود را در جهان از طریق قدرت نرم هنر و موسیقی با رویکرد روانشناسانه راه‌اندازی کرده و سعی کرده از این طریق در تخریب فرهنگ جوامع مختلف نفوذ پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، خانم ندا حکمت نیا در حاشیه برگزاری دوره تخصصی نقد و تحلیل کمپانی‌های کی پاپ که در کانون طلاب جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها استان اصفهان برگزار شد، با اشاره به برگزاری کارگاه مبانی نقد و تحلیل فیلم ویژه بانوان طلبه، عنوان کرد: پس از برگزاری این کارگاه‌ها، دوره‌های تخصصی نقد و تحلیل فیلم از سوی مدیریت جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها به اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی ابلاغ و در کارگروه‌های تخصصی به موضوعات مختلف پرداخته شد.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: در این اداره، کارگاه‌های تخصصی با محورهای مختلف مورد تدوین قرار گرفت که یکی از محورهای مورد توجه، نقد و تحلیل کمپانی‌های کی‌پاپ است.

حکمت نیا با بیان اینکه کمپانی‌های کی پاپ تأثیرات فرهنگی زیادی بر جامعه دارند، تصریح کرد: از جمله ثمره تأثیر فرهنگ این کمپانی‌ها در ایران شامل ایجاد بحران‌های سلامت روان در جوانان و نوجوانان، جابجایی ارزش‌ها و ضدارزش‌ها، تقلید کورکورانه، ایجاد هویت‌زدایی از جوانان و نوجوانان و از بین بردن حریم‌های شخصی افراد هستند.

وی تأکید کرد: بانوان طلبه با حضور در این کارگاه‌ها با شناخت دقیق این کمپانی‌ها و سیر تطور موسیقی آنها می‌توانند در لایه‌های اندیشه و انگیزه جوانان و نوجوانان که تحت تاثیر این فضا قرار گرفتند، آشنا شوند.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: کی پاپ صنعت برده‌داری خود را در جهان از طریق قدرت نرم هنر و موسیقی با رویکرد روانشناسانه راه اندازی کرده و سعی کرده از این طریق در تخریب فرهنگ جوامع مختلف نفوذ پیدا کند.

حکمت نیا با اشاره به اینکه یکی از موفقیت‌های فرد رسانه‌ای، نقد و تحلیل دقیق از فیلم‌های مختلف است، اشاره کرد : طلبه رسانه‌ای و کنشگر با استفاده از ابزار نقد و تحلیل، طبیب دواری است که در راستای تربیت رسانه‌ای جامعه خود می‌کوشد.

وی در پایان یادآور شد: در راستای تربیت رسانه‌ای طلاب، کارگاه‌های تخصصی سواد هوش مصنوعی و سواد روانشناختی رسانه با حضور اساتید متخصص تدوین و طراحی شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • علی IR ۱۷:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
    0 0
    شناخت دقیق شرکتهای نامشروع و بحث و گفتگوهای مداوم، مخصوصا در بین جوانان، به طور ضمنی باعث تبلیغ و اشاعه اهداف اینگونه شرکت ها شده و مخاطب این بحث ممکن است علاقه مند و انحراف پیدا نماید و نتیجه اقدام فرهنگی به انحراف فرهنگی تبدیل شود