به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، اشرف عبدالعلی زاده استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی روز سه شنبه در مراسم عزاداری حضرت فاطمه(س) در مدرسه علمیه الزهرا(س) ارومیه، با اشاره به آیه تطهیر در فضیلت و عصمت حضرت زهرا (س)، اظهار داشت: علم لدنی و الهی اهل بیت، آنها را از خطا باز میدارد و دارای عصمت هستند.
وی اضافه کرد: برای دستیابی به علم الهی باید تلاش کنیم و بدانیم که غفلت، انسان را از رسیدن به این مسئله باز میدارد و لذا زندگی مومنانه به ما کمک میکند تا به علم الهی دست یابیم.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به لزوم عمل به جهاد تبیین، گفت: لازمه جهاد تبیین آگاه بودن از مسائل و تکیه بر منابع موثق است، همانند حضرت زهرا (س) که در جهاد تبیین علمدار و الگو هستند.
وی نوحه خوانی، عزاداری، گریه کردن و خطبه خوانی را از روشهای حضرت زهرا(س) برای افشای چهره دشمنان عنوان کرد و افزود: همه فعالیتهای حضرت زهرا(س) در جهت تبیین و افشای توطئههای دشمنان بود و لذا استدلالهای حضرت در برابر غاصبین برای ما باید سرمشق باشد.
عبدالعلی زاده با تأکید بر لزوم حفظ ارزشهای دینی و ملی، بیان داشت: باید نیازها و سوالات جامعه را بشناسیم و برای آنها جواب دقیق پیدا کنیم و با توجه به گستره اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی و حقیقی، آن چه را که یاد گرفتیم، نباید فقط برای خودمان باشد بلکه لازم است برای دیگران نیز بازگو و تبیین کنیم.
وی ادامه داد: حضرت زهرا(س) در مسجد مدینه برای دفاع از ولایت به آیاتی که در شأن اهل بیت نازل شده بود استدلال کردند و لذا حضرت اخلاق، احساس، عقل و استدلال را در این زمینه به کار بستند.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی، عنوان کرد: حضرت زهرا (س) دارای اخلاق و فضائل فراوانی بودند و همین امر نیز موجب شد مردم به سیره حضرت جذب بشوند و حضرت افرادی را که دارای اوصاف نیکو و پسندیده بودند مورد تشویق قرار می دادند.
وی گفت: حضرت زهرا(س) هیچ وقت خود را بالاتر از مردم ندانستند و در کارهای خانه نیز به کنیز خودشان کمک می کردند، یادآور شد: نیز به خاطر برخی محاسنی که در ظاهر داریم خود را بالاتر از دیگران ببینیم و مدرک علمی و موقعیت اجتماعی بالاتر در روابط اجتماعی با دیگران تاثیر بدی بگذارد.
عبدالعلی زاده دعا برای دیگران و همسایهها را از دیگر اوصاف حضرت زهرا (س) برشمرد و افزود: حضرت زهرا(س) از شب تا صبح نماز میخواندنئ، اشک می ریختند و برای حل مشکل همسایه و دیگران دعا میکردند که این ویژگیها برای جذب دیگران به حضرت زهرا(س) بسیار موثر بود.
وی خاطرنشان کرد: در حدیث کساء میخوانیم که حضرت زهرا(س) فرزندان خود را نور چشم و میوه دلش خطاب میکند و حضرت با وجود معصوم بودن فرزندانش، در ادای حقوق فرزندان خود از جمله حقوق عاطفی آنها کم نمیگذارد و همه این امور سبب همراهی دیگران و جذب به حضرت میشد و در سوره دهر نیز خداوند متعال به این مسئله اشاره دارند که حضرت افطاری خود را به فقیر، اسیر و نیازمند داد.
انتهای خبر. /