به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اردبیل، حجتالاسلام رسول خواسته ظهر امروز در نشست برخط که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد، با بیان اینکه فطرت آدمی به ماندگاری و جاودانگی تمایل دارد، اظهار داشت: بر اساس فرمایش ائمه معصومین(ع) تنها راه ماندگاری انسان کتابخوانی و نگارش کتاب است، چرا که آثار علمی مفید، یاد انسان را در همه زمانها زنده نگه میدارد.
وی افزود: اگر امروزه موج بیداری مردم را در دنیا مشاهده میکنیم، همه آنها ریشه در علم و آثار کتاب دارد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل بیان کرد: اگر بخواهیم زمینهساز تحقق و شکلگیری تمدن نوین اسلامی و ظهور امام عصر(عج) باشیم، بایستی با بهرهگیری از آثار علمی بزرگان دین علاوه بر افزایش سطح آگاهی خود، با ترویج کتابخوانی معلومات و داشتههای علمی مردم را نیز تقویت کنیم.
حجتالاسلام خواسته، با بیان اینکه کتاب نقش اساسی در بیداری آحاد جامعه دارد، تصریح کرد: سیاست دشمن بر این است که در فضای مجازی با انواع سرگرمیها، بازیها، مطالب و تصاویر غیر اخلاقی قدرت تفکر را از انسان سلب کرده و جهالت مدرنیته را در جوامع اسلامی رواج دهد.
وی یادآور شد: بر اساس آمارهای موجود، سرانه مطالعه مردم در کشور نزولی میباشد، اگر ادیان الهی و بزرگان دین نامشان جاودان و آثارشان ماندگار است و اگر امروزه دین اسلام حرفی برای گفتن دارد، تمام آنها مدیون کتابهای دینی بهخصوص قرآن میباشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل، خاطرنشان کرد: اگر بانوان طلبه بخواهند امنیت فکری را به مردم ارزانی کنند، بایستی دوره مطالعاتی آثار بزرگان دین بهخصوص تفاسیر قرآن و آثار شهید مطهری(ره) را بهعنوان برنامه برای خودشان قرار دهند که بهطور قطع در تبلیغ، معنویات و سایر فعالیتهای علمی اثر ویژهای دارد.
وی نسل امروزی را نسل پرسشگر معرفی کرد و یادآور شد: اگر بخواهیم خوراک علمی و مذهبی مناسبی به جوانان بدهیم، تنها چاره آن بهکارگیری سیر مطالعاتی است، چرا که مطالعه آثار بزرگان انسان را نقاد و علمی تربیت میکند.