سه‌شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۴
ضرورت استفاده حوزه از هوش مصنوعی برای رسیدن به جایگاه برتر علمی

حوزه/ مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه حوزه‌های علمیه باید با برخورداری از تکنیک هوش مصنوعی، در عرصه‌ دانش و علوم به برتری دست یابند، گفت: دست یافتن به چنین جایگاهی، این را می‌طلبد که اساتید در این حوزه خودشان را آماده کنند و دانش پژوهان و طلاب هم باید در راستای حل مشکلات پیش روی کشور و اسلام تلاش جدی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در اجلاس سراسری هفته پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران کشور که در سالن آیت‌الله شرعی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در قم برگزار شد، عنوان کرد: چیزی برتر از اسلام در عالی‌ترین‌ مراتب خودش نیست و اسلام باید در بالاترین مرتبه علم بایستد، آنچه که ما از پژوهش نیاز داریم و باید بدانیم این است که برای کسب پژوهش چه انسان‌های شریفی با دست رنج‌ها و تلاش‌های شبانه برای کسب آن تلاش کرده‌اند و ما باید قدردان زحمات آنها باشیم.

وی مطرح کرد: هنوز هم باید قدردان تلاش‌های عالمان بزرگ مانند علامه امینی باشیم و خدارا شاکریم که توفیق معاصرت با این اشخاص را داشته‌ایم؛ امروزه به مدد تکنولوژی بسیاری از کارها تسهیل و آسان شده و دسترسی به منابع خیلی راحت‌تر شده و ما برای دیدن یک نسخه از کتاب دیگر نیاز نیست که به دنبال آن کتاب روزها بگردیم تا بتوانیم آن را پیدا کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: به همان میزان که کار آسان‌تر و راحت‌تر شده، به همان میزان نیز توقعات و انتظارات ما نیز بالاتر رفته و ما توقع داریم از حوزه‌های علمیه که رفته رفته با برخورداری از تکنیک هوش مصنوعی، در عرصه‌ دانش و علوم به برتری بیشتری دست یابیم.

وی ادامه داد: برای دست یافتن به این تکنولوژی این را می‌طلبد که اساتید در این حوزه خودشان را برای آن زمینه آماده کنند و هم دانش پژوهان و طلاب ما باید در راستای مشکلات پیش روی کشور و اسلام تلاش جدی کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل با بیان اینکه نوع نگاه ما باید نگاهی باشد که برنامه ریزی کنیم تا اسلام را در عالی‌ترین‌ مراحل خودش پیاده کنیم، افزود: همه‌ دستگاه‌ها که تعهد به اسلام دارند، باید تمام تلاش خودشان را در این زمینه به کار ببرند.

وی اضافه کرد: اگر امروز در دنیای پیرامون خودمان مشاهده کنیم مثال در زمینه‌ی قهرمان‌های ملی که چه بسیار تلاش می‌کنند تا به این مقام دست یابند تا پرچم و موزیک رسمی که نماد کشور است در بین سایر کشورها نواخته بشود و هر بار که پرچم‌ما بالاتر بایستد و سرود ملی کشور نواخته شود اعتبار کشور ما بالاتر می‌رود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: فرصت‌های بیشماری برای بالاتر بردن اسلام شکل گرفته که یکی از همین کارها، پرداختن به پژوهش‌های فاخر است؛ به طور مثال ما بیشتر مقالات را داشته باشیم و در بین کشورهای دیگر دارای ارزش بالایی است که می‌توانیم دین اسلام را سربلندتر بین‌ کشورها جلوه بدهیم.

وی بیان کرد: اگر پژوهشکده‌های ما به این سمت و سو سوق داده شوند و استراتژی ما این باشد که نوع تلاش‌های ما باعث برتری دادن اسلام باشد، یکی از برتری‌های ما که می‌توانیم به آن اشاره کنیم برتری در زمینه علم و تکنولوژی و فناوری های روز است که در جهان خودنمایی میکند که این حاصل دست رنج های شبانه روزی نهاد های تعلیم و تربیت است که یکی از این‌ها حوزه علمیه خواهران است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل اضافه کرد: این جلوه‌های پژوهشی حاصل تلاش‌ها و دستاوردهای نهادهای مربوطه و حوزه‌های علمیه است و امیدوارم که حوزه‌های علمیه به این باور برسند که موظف هستند هر کسی به توان و اندازه خودش در اون عرصه که فعالیت می‌کند با بیشترین تلاش برای پژوهش ها تلاش کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور عنوان کرد: امیدوارم که دوستان ما که در معاونت برنامه ریزی هستند تلاش خود را برای حکمرانی اسلامی که مسئله‌ بسیار مهمی است انجام دهند و همه‌ی ما باید دست به دست هم بدهیم و با همان منطقی که ما توانستیم پس از ۷۰ سال شوروی و کمونیسم وضع کشورهای بلوک شرق نگاه کنیم و با همان محاکمه‌هایی که برای حل مسائل این موردها انجام دادیم بیشتر تلاش کنیم تا کار های بزرگ را راهبری کنیم و اسلام را به بالاترین نقطه خودش برسانیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha