به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، نشست خبری نخستین دوره جشنواره ملی «اعطای نشان نیکوکاری»، در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد؛ حجتالاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه و دبیر جشنواره ضمن خیرمقدم خدمت اصحاب رسانه گفت: این جشنواره ملی یک اتفاق خوب و بیسابقه است که در تاریخ تشکلهای اجتماعی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اولین حرکت جمعی بین نهادهای حاکمیتی، تشکلهای مردمی و مجامع ملی است که در کنار هم قرار گرفتند تا یک رویداد فرهنگی اجتماعی را رقم بزنند.
دبیر جشنواره افزود: مخاطب ما تخصصی است و به هیچ عنوان با خیرین و اشخاص و کسانی که ساختار مدیریتی تشکلی ندارند، کاری نداریم.
وی گفت: با توجه به آسیب شناسی که در سالهای گذشته به صورت میدانی و علمی در رابطه با تشکلهای مردمی خیریه انجام شده مشخص شد که بخش قابل توجهی از موسسات مدیریت حرفهای و ساختارمند حرفهای ندارند. خیلی از فعالیتهایی که انجام میدهند در بعضی از موسسات اثربخشی و اثرگذاری ندارد. رویکرهای آنها حرفهای و موضوع محور برای رفع نیازهای جامعه نیست.
حجت الاسلام والمسلمین شرفخانی با بیان اینکه در تشکلهای مردمی شفافیت حرف اول را میزند و در بعضی موسسات اعتبار و سرمایه اجتماعی که ضرورت دارد کاهش پیدا کرده است، ادامه داد: در مقابل موسساتی داریم که به صورت حرفه ای، علمی و تخصصی و با حرکت جمعی و استاندارهای سازمان اجتماعی فعالیت میکنند.
رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز کرد: ضرورت داشت اتفاقی بیفتد و بخشی از تشکلها به سمتی بروند که عملیات کار خیریه و اجتماعی را به صورت تخصصی و حرفهای انجام دهند.
نخستین دوره جشنواره ملی «اعطای نشان نیکوکاری» با بیان اینکه دو دبیرخانه مرکزی در سازمان اوقاف و دبیرخانه اجرایی در مرکز خیر ماندگار در روند برگزاری این جشنواره نظارت دارند گفت: بخش ارزیابی و داوری توسط تشکلها انجام خواهد گرفت. یک گروه و هیئت علمی با حضور پیشکسوتان شکل گرفته و اولین مرحله خودارزیابی است. در مرحله بعدی ارزیابی به صورت میدانی و علمی انجام خواهد شد.
وی گفت: در روند برگزاری جشنواره ملی «اعطای نشان نیکوکاری» توجه به شاخصها یکی از مهمترین بخش است و جشنوارهای است که اعطای نشان دارد و ضرورت دارد که شاخصهای آن علمی باشد.
انتهای پیام/
حوزه/ رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه و دبیر جشنواره ملی «اعطای نشان نیکوکاری» گفت: این جشنواره ملی یک اتفاق خوب و بیسابقه است که در تاریخ تشکلهای اجتماعی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اولین حرکت جمعی بین نهادهای حاکمیتی، تشکلهای مردمی و مجامع ملی است که در کنار هم قرار گرفتند تا یک رویداد فرهنگی اجتماعی را رقم بزنند.
اخبار مرتبط
-
نخستین دوره جشنواره ملی «اعطای نشان نیکوکاری» برگزار میشود
حوزه/ معاون مشارکتهای مردمی سازمان امور اجتماعی کشور و دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره «اعطای نشان نیکوکاری» گفت: یکی از مهمترین مولفههای یک حکومت مطلوب،…
-
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی:
مدیران حامی جوانان نخبه باشند
حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین ربانی گفت: مدیران وزارتخانه باید نخبگان جوان را به عنوان جوانی پویا در کانون خانواده خود بدانند و به نظرات آنها اهمیت بدهند.
-
برنامه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی مشخص شد
حوزه/ تکلیف برنامههای تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری در جریان قرعهکشی شب گذشته در صداوسیما با حضور نمایندگان نامزدها، روشن شد.
-
مدیر بنیاد تعالی اجتماعی زندگی:
نیاز به ظرفیتسازی و حضور موثرتر مردم در کارهای خیر داریم
حوزه/ مدیر بنیاد تعالی اجتماعی زندگی و دبیر کارگروه علمی و ارزیابی جشنواره ملی «اعطای نشان نیکوکاری» گفت: امروز بیش از قبل باور داریم که دولت به تنهایی…
-
مسئلهشناسی و برنامهریزی فرهنگی براساس نظریات تغییر تبیین شد
حوزه/ عضو هیأت علمی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران گفت: تبیین سیاستگذاریها در قالبهای تصویری، از یک بیانیه، متن و گزارش بهتر، عمیقتر و ماندگارتر عمل…
-
رزومه و سوابق ۶ نامزد انتخابات ریاستجمهوری
حوزه/ با اعلام اسامی ۶ نامزد تأیید صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان، چهره مردان رقابت چهاردهم مشخص شد.
-
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت امام جمعه سابق همدان
حوزه/ حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین طاها محمدی امام جمعه سابق همدان را تسلیت گفتند.
-
علی اکبر محزون:
میزان باروری جمعیت کل زنان ایران، به مرحله هشدار رسیده است
حوزه/ محزون، در نشست علمی ارائه تحلیل آماری علل کاهش جمعیت در ایران که با موضوع اثربخش سازی سیاست ها قوانین و راهبردهای جمعیتی در جمهوری اسلامی ایران در…
نظر شما