دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
مدیرکل اوقاف قم

حوزه/ مدیرکل اوقاف استان قم گفت: برپایی موکب امامزادگان استان قم در شهر سامراء نوعی رویارویی با جبهه استکبار و صهیونیسم بین‌المللی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری در جلسه هماهنگی خادمین افتخاری موکب امامزادگان قم مستقر در شهر مقدس سامرا که در سالن همایش‌های امامزاده سید علی(ع) برگزار شد با بیان اینکه برپایی موکب امامزادگان استان قم در شهر سامراء نوعی رویارویی با جبهه استکبار و صهیونیسم بین‌المللی محسوب می‌شود گفت: بر حسب ظاهر خادم زائران امام حسین(ع) و امامین عسکریین(ع) هستیم ولی این حضور معانی دیگری هم دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری تصریح کرد: حضور در جبهه حق و در رکاب برگزیدگان خدا بودن و دفاع از اسلام و حقانیت که مقابله با ظلم و تعدی محسوب می‌شود، و نیز خدمت به مومنانی که در راستای فرهنگ ناب اهل بیت عصمت و طهارت حرکت می‌کنند، شرط مهمی دارد که «اخلاص» است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه خدمت در این جبهه، لطف و عنایت الهی را به دنبال دارد گفت: در این صورت امام حسین(ع) هم نظر لطف به خادمان خود خواهند داشت که هم به درد دنیا می‌خورد و هم آخرت.

وی افزود: این خادمی، مدال پر افتخار حق‌طلبی است که در همین دنیا نصیبمان می‌شود چه اینکه ملت ایران همواره به عنوان مردمی حق طلب در سطح بین‌المللی شناخته شده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان اینکه مقامات ۸۰ کشور جهان و ۲۰ سازمان بین‌المللی در مراسم تحلیف رئیس جمهور کشورمان حضور یافتند گفت: صهیونیست‌ها از همین شکوه و عظمت ایران به ستوه آمده‌اند و دست به چنین اقداماتی مثل ترور شب گذشته می‌زنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم تصریح کرد: سرافرازی در صحنه قیامت، پاداش اخروی حرکت در مسیر اهل بیت(ع) و خادمی موکب امام حسین(ع) است البته علاوه بر این، نعمت‌های بهشتی هم در انتظار چنین کسانی خواهد بود.

وی ادامه داد: همه‌ی اینها در صورتی است که خلوص نیت داشته باشیم و کار را برای خدا انجام دهیم نه اینکه بخواهیم گزارش عملکرد بدهیم یا اینکه در ذهنمان اینگونه تصور کنیم که امتیازاتی بگیریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان اینکه نیت خالص، انسان را در این راه به جایی می‌رساند که خستگی معنایی برایش نخواهد داشت گفت: خادمان خالص و بی ریای اهل بیت(ع) بدون اینکه شب و روز بشناسند، چنان در خدمت زائران حسینی هستند که اصلا متوجه گذر زمان نمی‌شوند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: کسانی که عازم سفر اربعین و خادمی در موکب‌ها هستند، بدانند که این حرکت برای حسین بن علی(ع) است، کسی که تمام هستی خود را به پای اسلام ریخت و حتی خانواده‌اش را نیز فدای این قیام کرد.

وی تصریح کرد: در گرمای طاقت‌فرسای کربلا و در محاصره شدید سپاه کوفه که حتی آب را از لشکر امام حسین(ع) دریغ کردند، ایشان حماسه‌ای بزرگ رقم زدند و عاشورا را به عنوان یک مکتب و فرهنگ خلق کردند، فرهنگی که تا قیام قیامت ادامه دارد و حالا ما سالی یک بار قدمی کوچک در این مسیر بر می‌داریم و البته اباعبدالله الحسین(ع) ناظر بر این قدم‌های خالصانه هستند و چون اهل کرامتند، حساب و کتابی برایمان باز کرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری گفت: زمانی که امام حسین(ع) خسته و مجروح در قتل‌گاه بودند، دو نفر از لشکریان عمر سعد که خسران و ضرر خود را دیده بودند، نزد ایشان رفتند تا شاید پذیرفته شوند و دیدند وجود مبارک امام حسین(ع) با بدنی پاره پاره روی زمین افتاده و امکان برخاستن ندارد و به سختی نفس می‌کشد؛ یکی از آنها ایشان را صدا زد و گفت آیا ممکن است ما را بپذیری هر چند دیگر به کار شما نمی‌آییم؟ حضرت با دشواری چشم گشودند و فرمودند بیایید، من برای نجات شما آمده بودم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha