حجتالاسلام و المسلمین مهدی رضایی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد اظهار داشت: دور جدید ارائه مشاورههای پژوهشی با لحاظنمودن تمامی مراحل پژوهش در امر مشاوره و احصای نیازمندیهای مشاورهای محققین و همچنین کار کارشناسی آغاز به کار کرده است.
وی افزود: مدیریت پژوهش حوزه علمیه خراسان با توجه به نگاه تحولی مدیر این حوزه و با نظر به جایگاه و سابقه کهن حوزه علمیه خراسان در عرصه علمی و تولید علم، دور جدید از ارائه مشاورههای پژوهشی خود را در محل مدرسه علمیه عالی نواب آغاز نموده و تلاش دارد تحقیقات و پژوهشهای طلاب این حوزه هر چه بیشتر به سمت کیفی سازی و کاربردی بودن سوق داده شود.
حجتالاسلام و المسلمین رضایی یادآور شد: در دور جدید فعالیتهای این دفتر، هر طلبه از مقدمات پژوهش تا چاپ و نشر تحقیقات خود، مشاورین و متخصصین همراه او خواهند بود.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان تاکید کرد: اگر فضای علمآموزی حوزههای علمیه همیشه جوشان و خروشان باشد و حرفهای نو در زمینههای مختلف داشته باشد، به ناچار باید پژوهش مبتنی بر اصول و ساختار در این محیط بسط و گسترش یابد.
حجتالاسلام و المسلمین رضایی با اشاره به ارائه خدمات پژوهشی به طلاب حوزه علمیه خراسان، گفت: مشاوره و راهنمایی گرفتن میتواند نقش بسزایی در تولید علم و انجام تألیفات پژوهشی داشته باشد و آثار را به سمت رعایت استانداردهای لازم و مبتنی بر نیازها سوق دهد.
وی اضافه کرد: مشاورههای تخصصی مختلفی در این معاونت به صورت بسته کامل ارائه میشود، بهگونهای که در زمینه نگارش پایاننامه، طلاب میتوانند از انتخاب موضوع تا جلسه دفاع از مشاورههای تخصصی استفاده نمایند تا دغدغههای آنها به حداقل برسد.
حجتالاسلام و المسلمین رضایی بیان کرد: خدمات مشاوره در زمینههای تدوین کتاب، مقاله و پایان نامه، منبع شناسی، انتخاب موضوع، ویرایش و...انجام میشود و براساس نیاز و مطالبه طلاب در زمینههای دیگر نیز قابل ارائه میباشد.
وی با بیان اینکه این مشاورهها در دو قالب مهارتهای پژوهشی و محتوای تحقیق قبلا نیز انجام شده و نتایج مثبتی در روند پژوهش طلاب داشته است، گفت: این خدمات مشاوره با همت اداره برنامهریزی مدیریت پژوهش معاونت علمی حوزه علمیه خراسان در محل مدرسه علمیه عالی نواب اسلامی به صورت رایگان ارائه میشود.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان در رابطه با عناوین مشاوره افزود: کلیات پژوهش، تکنیکهای موضوع و مسألهیابی، نحوه تنظیم طرح پیشنهادی، نحوه استفاده از ابزارهای پژوهشی، نحوه آشنایی با منابع مورد نیاز، چگونگی ساماندهی، نگارش و تدوین مطالب، نحوه استخراج مقاله از پایان نامه از موضوعات اصلی مشاورههای تخصصی میباشد که هرکدام از این موضوعات در رشتههای مختلف علوم اسلامی وحوزوی قابل ارائه میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین رضایی ابراز کرد: اینگونه مشاورهها به صورت حضوری و غیر حضوری انجام میشود و طلاب می توانند از طریق پرتال طلبگی در بخش پژوهش نسبت به درخواست مشاوره اقدام کنند تا در اسرع وقت مقدمات مشاوره برای آنها فراهم شود.
وی با تاکید به همکاری بیش از ۸۰ استاد پژوهشگر با این معاونت بیان کرد: تمامی اساتید، از تجربه و تخصص در زمینه پژوهش و رتبههای گوناگون پژوهشی در حوزه و دانشگاه برخوردار میباشند.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان اضافه کرد: سعی بر این بوده اساتید این مجموعه تمامی نیازهای علمی پژوهشی طلاب را در زمینه نگارش تحقیقات بر طرف کنند که بر همین اساس اساتید مختلفی برای رشتههای علوم قرآن و حدیث، فقه و اصول، ادبیات عرب، منطق، فلسفه و کلام، ادیان، عرفان های نوظهور، کلام جدید و... به همکاری دعوت شده اند که طلاب میتوانند از این ظرفیت جهت بالا بردن سطح علمی و پژوهشی خود بهره کافی را ببرند.
شایان ذکر است، طلاب میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مدرسه علمیه عالی نواب واقع در ابتدای خیابان آیتالله شیرازی، طبقه دوم، اتاق ۲۱۵ مراجعه نمایند و یا با تماس با شمارههای 05132259559(داخلی 234) و09212005918 درخواست مشاوره پژوهشی خود را ثبت و از مشاورههای مختلف پژوهشی استفاده کنند.
نظر شما