به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، کامیلا سلستینو، بانوی تازه مسلمان برزیلی در نشست هماندیشی بانوان مسلمان در ادامه فعالیتهای کنفرانس وحدت اظهار داشت: من حدود ۱۲ سال پیش به واسطه آشنایی با دین اسلام و تاریخ کربلا و علاقهمندی به شخصیت امام حسین (علیه السلام) و مکتب ایشان، مسلمان و شیعه شدم. ۷ سالی است که به ایران سفر کردم برای تحصیل علوم اسلامی، و الان حدود ۵ سال است که بطور جدی در زمینه تبلیغ به زبان پرتغالی به همراه همسرم فعالیت دارم.
وی درباره بحث وحدت بین شیعه و سنی در برزیل تصریح کرد: در کشورم به خاطر قانون اساسی برزیل، همه ادیان و مذاهب آزادی دارند، اگر چه دین رسمی کشور برزیل مسیحیت است و به خاطر این آزادی، پیروان همه ادیان و مذاهبی که در برزیل حضور دارند، میتوانند به طور قانونی آن را تبلیغ کنند تا دیگران را با مکتب خودشان آشنا نمایند.
این بانوی برزیلی خاطرنشان کرد: این فرصت شامل دین اسلام هم شده و چه شیعه و چه سنی به طور جدی آنجا فعالیت دارند.
وی ادامه داد: در برزیل هر سال در شهر ریو دو ژانیرو برای همدلی، دوستی و وحدت بین همه و آشنایی مردم با این ادیان یک نمایشگاه بینالمللی ادیان و مذاهب برقرار میشود که هر سال نمایندگان شیعه و سنی هم در این نمایشگاه حضور داشته و در کنار یکدیگر غرفه دارند و فعالیت میکنند. در کنار هم نماز جماعت میخوانند و وحدت بین خود را بیشتر به مردم نشان میدهند.
کامیلا تاکیدکرد: خدا را شکر بین شیعیان و اهل سنت در برزیل وحدت و ارتباط خوبی بر قرار است، اگر چه وهابیت با حمایت حوزههای علمیه آل سعود در عربستان تلاش میکنند این وحدت را از بین ببرند، اما موفق نشدند.
وی با بیان این که در برزیل آنچه که امروز بیشتر وحدت شیعه و سنی را قوی نگه می دارد، مسئله فلسطین است، گفت: شیعه و سنی در برزیل هر دو از مردم مظلوم فلسطین حمایت میکنند و هر دو میزبان جلسات و همایشهای بزرگ در حمایت از فلسطین هستند.
این بانوی برزیلی ادامه داد: البته نه فقط ما مسلمانان، بلکه کسانی از ادیان و مذاهب مختلف نیز حضور دارند و از مردم مظلوم فلسطین حمایت میکنند.
بانوی تازه مسلمان برزیلی در سی و هشتمین کنفرانس وحدت مطرح کرد:
تاکید بر وحدت شیعه و سنی در برزیل/مسئله فلسطین عامل اتحاد مسلمانان برزیل
حوزه/ کامیلا سلستینو، بانوی تازه مسلمان برزیل اظهار داشت: آنچه امروز بیشتر وحدت شیعه و سنی را در برزیل قوی نگه میدارد، مسئله فلسطین است.
اخبار مرتبط
-
امامجمعه خرمدره:
مفهوم امت اسلامی، رمز اصلی وحدت است
حوزه/ حجتالاسلام زاهدی پور گفت: مفهوم امت اسلامی، رمز اصلی وحدت است که تأکید امامین انقلاب بر آن است و وحدت به تعبیر رهبر معظم انقلاب، نه تاکتیک که بلکه…
-
معاون رئیس جمهور در حاشیه کنفرانس وحدت:
لزوم تعریف پروژه و چشم انداز با محوریت وحدت اسلامی
حوزه/ معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور معتقد است برای ایجاد وحدت هرچه بیشتر باید به دنبال راهکارهای عملی جدیدتری بود.
-
کارشناس فرهنگی و پژوهشگر حوزوی:
تقویت وحدت و انسجام بین مسلمین ضرورت عقلی و الزام دینی است
کارشناس فرهنگی و پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: تقویت وحدت و انسجام بین مسلمین، هم ضرورت عقلی و هم الزام دینی است.
-
نقش محوری حوزههای علمیه در تحکیم وحدت امت اسلامی
حوزه/ حجت الاسلام محمدرضا رفیعی پور، پژوهشگر در ایام هفته وحدت و همبستگی امت اسلامی یادداشتی را منتشر نموده است.
-
دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت با رهبر انقلاب
همزمان با خجسته سالروز میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآلهوسلم و امام جعفر صادق علیهالسلام، جمعی از مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی…
-
پیام تبریک مشترک نماینده ولیفقیه در استان و استاندار ایلام به مناسبت هفته وحدت
حوزه/ نماینده ولیفقیه در استان و استاندار ایلام به مناسبت هفته وحدت پیام مشترکی صادر کردند.
-
جانشین فرماندهی انتظامی کشور:
تأثیر کلام علمای شیعه و سنی از عوامل تقویت امنیت در استان گلستان است
حوزه / سرئتر رضایی گفت: حقیقتاً تأثیر کلام علمای شیعه و سنی از عوامل تقویت امنیت در سطح استان گلستان در سالهای اخیر بوده است.
نظر شما