یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ |۱۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Oct 20, 2024
پزشکیان

حوزه/ رئیس‌جمهور گفت: در مجمع عمومی سازمان ملل صدای مردم کشورمان، صدای حق‌طلبی و صدای عدالت خواهی را که باور و اعتقاد ما است، به گوش کسانی که در آنجا حضور پیدا می‌کنند، می‌رسانیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در سخنرانی خود پیش از سفر به نیویورک برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل در فرودگاه بین‌المللی مهرآباد تهران، گفت: ان‌شاءالله امیدوارم در مجمع عمومی سازمان ملل صدای مردم کشورمان، صدای حق طلبی و صدای عدالت خواهی که باور و اعتقاد ما است را بتوانیم به گوش کسانی که در آنجا حضور پیدا می‌کنند، برسانیم.

وی افزود: سازمان ملل متحد که از سازمان‌های بسیار مهم و دستاورد مهم بشریت است، جایگاهی است که همه رؤسای جمهور کشورهای دنیا در آنجا حضور پیدا می‌کنند و حضور آنها برای ایجاد صلح و آرامش و حفظ کره خاکی که در آن زندگی می‌کنیم و حل اختلافات و مشکلاتی که در کره خاکی اتفاق می‌افتد، است.

رئیس جمهور تصریح کرد: این جایگاهی است که اصولاً اگر وظیفه و رسالت خود را به درستی انجام دهد، آن وقت نباید کشوری پیدا شود که به خاطر قدرت علم و تکنولوژی که دارد بقیه قدرت‌ها و کشورها را آنگونه که دلش می‌خواهد، بمباران کند و مردم زنان و کودکان را بکشد و هر جایی را که دلش خواست از جمله خانه‌ها و بیمارستان‌ها را بدون هدف بمباران کند و تازه بگوید آنجا هدف تروریستی بوده است.

رئیس جمهور تاکید کرد: این رژیم در حقیقت هر کاری را که انجام می‌دهد، برای آن توجیهی قرار می‌دهد و متأسفانه یک تعداد از کشورهایی که به ظاهر مدافع حقوق بشر هستند، آن را می‌پذیرند و قبول می‌کنند که متجاوز به دنبال تروریست‌ها است در حالی که واقعیت غیر از این‌ها است.

پزشکیان در ادامه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و مدافعان غربی آن اظهار کرد: کاری را که این‌ها می‌کنند روحیه مردانگی و انسانیت را در نگاه کسانی که وجدان و آگاهی دارند و مستقل از اینکه در چه دین و باوری باشند جریحه‌دار می‌کند.

وی گفت: در سازمان ملل می‌شود این مسائل را مطرح کرد و طبیعتاً می‌شود با رؤسای جمهوری کشورهای مختلف جلساتی داشته باشیم و در رابطه با همین چارچوب‌ها و برای ایجاد صلح و امنیت در جهان گفت‌وگو کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به حضور ایرانیان در خارج از کشور در آمریکا اذعان کرد: می‌توانیم با ایرانیانی که در آنجا حضور دارند نشست گفت‌وگو کرده و نگاهمان را با آنها تبادل کنیم و جوی را که در خارج از کشورمان برای ما و ایران به وجود آورده‌اند، خنثی کنیم، زیرا واقعیت آن چیزی نیست که دشمنان در خارج از کشور و از پشت تریبون‌ها و صفحات تلویزیون‌ها برای کشورمان ساخته‌اند.

رئیس قوه اجرای کشورمان ادامه داد: ایران ما خیلی امن‌تر و آزادتر از آن چیزی است که آنها برای آن تصویر درست کردند و البته این حرف به معنای آن نیست که ما مشکل نداریم قطعاً مشکل داریم. حتماً در رفتار و برخوردهای ما اشکالاتی وجود دارد اما نیت و قصد و اساس کشور ما و نظام جمهوری اسلامی بر اساس برپایی حق است و عدالت و دیدن همه مردم عزیز در کشورمان است.

رئیس جمهور با اشاره به شعارهای انتخاباتی خود تصریح کرد: هدف نظام جمهوری اسلامی دیدن همه مردم عزیز کشورمان است و این همان حرفی است که در انتخابات زدیم که ایران برای همه ایرانیان است. این کشور برای همه ایرانیان است؛ چه آنها که در داخل ایران هستند و چه آنها که در خارج هستند و باید کمک کنیم کشوری آباد و آزاد و مستقل و سربلند درست کنیم.

وی ادامه داد: امیدوارم در این فرصتی که دست خواهد داد بتوانیم هم با ایرانیان صحبت کنیم، همچنین با رسانه‌های مختلفی که وجود دارد صحبت کرده و نگاه و موضعمان را اعلام کنیم. در عین حال با کشورها و رؤسای جمهور آنها گفت‌وگو داشته باشیم و نسبت به راه حل‌های مختلف در رابطه با صلح، امنیت، اقتصاد، تولید، سرمایه‌گذاری، گردشگری و دیگر کارها که می‌توانیم با یکدیگر داشته باشیم، گفت‌وگو خواهیم کرد و من تصور می‌کنم بتوانیم به درستی رسالت خود را انجام دهیم و ان‌شاءالله دستاوردهای خوبی خواهیم داشت.

رئیس جمهور در پایان سخنان خود با اشاره به حادثه دل‌خراشی که در معدنی در طبس اتفاق افتاده است، اظهار کرد: در آخر این را بگویم که متأسفانه خبردار شدیم در طبس و در یکی از معادن زغال سنگ کشور انفجاری رخ داده و متأسفانه تعدادی از عزیزان کشورمان جانشان را از دست دادند که من از این جایگاه و صفحه تلویزیون، خدمت خانواده‌های عزیز آنها تسلیت عرض می‌کنم. در همین رابطه با وزیر کشور، وزیر بهداشت و درمان و وزیر صنعت معدن تجارت صحبت کردیم و با تمام تلاش پیگیر مشکلات آن عزیزان خواهیم بود.

وی ادامه داد: همچنین در صحبتی که با وزیر صنعت انجام دادم قرار شد که این روند درسی شود که از این به بعد در معادن کشور سیستم و برنامه‌ای پیاده شود که این اتفاقات دیگر شکل نگیرد.

پزشکیان گفت: من تصور می‌کنم ما می‌توانیم پیشگیری کنیم لذا باید استانداردی که در معادن باشد، در حدی باشد که عزیزانی که آنجا شبانه روز تلاش می‌کنند خطری آنها را تهدید نکند و امیدوارم این اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: مجدداً خدمت خانواده‌های عزیز جان‌باختگان تسلیت عرض می‌کنم و هر کاری که از دستمان بر بیاید برای پشتیبانی از آنها انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۱
    0 30
    خدایا عاقب و آبروی مارو حفظ کن فقط
    • يا الله IR ۲۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۵
      1 15
      الهي آمين. يامحول.
  • رسول IR ۲۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۵
    0 12
    در تعجبم که بیشتر سازمانهای بشردوستانه همچون سازمان ملل صلیب سرخ عفو بین الملل پزشکان بدون مرز یونیسف و....توسط کفار تاسیس کرده اند نقش دولت های اسلامی و مسلمانان کجاست؟انها چه نقشی داشته اند؟
    • نقش IR ۰۷:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
      12 0
      اينها كه گفتی بشردوستانه اند، اولا مسلمانان هم در آنها نقش دارند ثانیا هلال احمر ایران و ... به جاهای مختلف کمک داشته گشورهای دیگر مسلمان هم کم و بیش بوده اند
    • صادق IR ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
      7 0
      متاسفانه مسلمانان چنان درگیر و ستیز با یکدیگرند که فرصت امکان عمل مفیدی ندارند صمنا هلال احمر همان شیروخورشید سرخ است که سالها قبل تشکیل شد
    • سینا IR ۰۸:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
      7 0
      هلال احمر همان شیروخورشید سرخ است که حدود صد سال پیش توسط مرحوم امیر اعلم بعد از زلرله تربت تاسیس شد
  • شاهی زاده IR ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۶
    0 40
    دستش درد نکنه خیلی حفظ کرد!!!
  • نکته/1 IR ۰۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
    12 0
    موضوعات مرتبط با امور بین‌الملل ذاتاً با موضوعات داخلی تفاوت دارند و جناح‌ها، احزاب و افراد مخالف و موافق رئیس‌جمهور در عین حال که درباره مسائل داخلی ممکن است با همدیگر بحث و جدال داشته باشند، بر سر مسائل خارجی باید منافع ملی را محور قضاوت‌ها و اظهارنظرها قرار دهند و از منافع جناحی، حزبی و فردی فاصله بگیرند. این یک اصل شناخته شده در فعالیت‌های سیاسی است که در عموم کشورها رایج است و فعالان سیاسی نقاط مختلف جهان به آن پای‌بندی نشان می‌دهند. همزمان با سفر رئیس ‌جمهور پزشکیان به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، عده‌ای اصل سفر را بیهوده دانستند، عده‌ای درباره تعداد حاضران در این سفر مطالبی گفتند و نوشتند و در نهایت ایرادهایی به سخنان و مواضع ابراز شده توسط رئیس‌جمهور در نیویورک گرفتند. تصمیم‌گیری درباره اصل چنین سفری از حقوق رئیس‌‌جمهور است و همه باید این واقعیت را درک کنند که نفر اول اجرایی کشور حق دارد درباره چنین اموری نظر بدهد، تصمیم بگیرد و عمل کند. در دهه‌های گذشته، تعدادی از رؤسای جمهور و نخست‌وزیران از این حق خود استفاده کردند و به این سفر رفتند، بعضی از آن‌ها حتی یک‌بار هم نرفتند و بعضی دیگر به یک‌بار اکتفا کردند. طبعاً به هیچ‌یک از آن‌ها ایرادی نیست زیرا حق‌شان بود به تشخیص خود عمل کنند. درباره میزان افرادی که در سفرهای خارجی ازجمله سفر به نیویورک با رئیس‌‌جمهور می‌روند، سخنان زیادی می‌توان گفت ولی این‌که عده‌ای درباره یک رئیس‌جمهور سکوت کنند و به آن دیگری ایراد بگیرند، کار ناشایستی است. درباره حاضران در سفرهای خارجی رئیس‌‌جمهور و سایر مسئولین باید ضوابطی رعایت شود که قانون یا آیین‌نامه‌ها می‌توانند این ضوابط را مشخص کنند و طبعاً هیچ‌یک از مسئولین نباید از آن تخطی کنند. ... ادامه دارد
  • نکته/2 IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
    12 0
    ... آنچه موجب تأسف است، برخورد دوگانه فعالان سیاسی، جناح‌ها و احزاب با مسئولین و عملکردهای آنان است. اگر به اصل سفر ایراد دارید، باید به تمام رؤسای جمهوری که به سفر نیویورک رفته‌اند ایراد بگیرید، اگر به تعداد همراهان و حاضران در سفر ایراد دارید نباید درباره یکی سکوت کنید و آن دیگری را زیر سؤال ببرید و اگر به محتوای سخنان و مواضع اعتراض دارید درباره همه با انصاف نظر بدهید. برخورد دوگانه، علاوه بر این‌که نزد افکار عمومی پذیرفته نیست، اصولاً خود انتقادکننده را از اعتبار ساقط می‌کند. متأسفانه در کشور ما هنوز احزاب، جناح‌ها و فعالان سیاسی به فرهنگ تعامل با مخالف فکری و سلیقه‌ای خود عادت نکرده‌اند. در مورد سفر رئیس‌ جمهور پزشکیان به نیویورک از جنبه‌های مختلف، یک جناح سیاسی به‌طور مطلق منفی برخورد می‌کند و جناح دیگر به‌طور مطلق آن را مثبت می‌داند. نکته قابل تأمل این است که این هر دو جناح درباره رئیس‌ جمهوری که از خودشان نیست، در یک موضوع مشخص دقیقاً عکس آنچه درباره رئیس‌جمهوری که از خودشان است نظر می‌دهند. این روش ناپسند درباره سفر رئیس‌ جمهور پزشکیان به نیویورک هم اِعمال شده است. آقای پزشکیان در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل همان مطالبی را مطرح کرد که خط فکری او را شکل داده و از ابتدای تبلیغات انتخاباتی نیز آن را به زبان می‌آورد. در سایر سخنرانی‌ها و مصاحبه‌هایش در نیویورک هم همین خط را دنبال کرد. غیر از یک مورد که موضوع خلع سلاح اسرائیل و ایران را مطرح کرد. این موضع قطعاً درست نبود زیرا اصولاً اسرائیل یک رژیم جعلی و اشغالگر است که اصل موجودیتش قانونی نیست و به همین دلیل نباید در کنار ایران قرار داده شود. جناح مخالف فقط به همین ایراد توجه کرد و مواضع ضداسرائیلی رئیس‌‌جمهور را نادیده گرفت و جناح موافق درصدد توجیه برآمد و این موضع نادرست را نادیده گرفت! حق این بود که هر دو جناح به رئیس‌جمهور درباره این موضع نادرست تذکر مشفقانه می‌دادند و از سایر مطالبی که در نیویورک مطرح کرد حمایت می‌کردند. چنین روشی است که حکمرانی را به سوی سلامت و صلاح و سداد هدایت می‌کند، روش مبتنی بر فرهنگ تعامل با مخالف فکری.
    • جواد IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
      12 0
      منافع ملی ایران اولی بر هر چیزی است و کارشناسان مستقل و دلسوز باید انرا تشخیص دهند و ریاست جمهور و دیگر مسئولین را مشاوره دهند