به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، مهندس ناصر ظاهری مدیر کل کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) استان قزوین امروز در دیدار با مسئولین مرکز نیکوکاری حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: در حال حاضر چهار مرکز نیکوکاری در حوزه علمیه خواهران استان قزوین مشغول به فعالیت هستند و به خانوادههای ولی نعمت و نیازمندان در زمینههای مختلف معیشتی، مشاوره خانواده و فرهنگی خدمات ارائه میکنند
مهندس ظاهری خاطرنشان کرد: حوزه علمیه خواهران استان قزوین و کمیته امداد در زمینههای فرهنگی اهداف مشترک زیادی دارند که با استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و قرآنی این اهداف بهتر از گذشته پیگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: بیش از ۱۲۰ نوع خدمت در کمیته امداد به خانوادههای ولی نعمت ارائه میشود که همگی ریشه قرآنی دارد و در آیات قرآن نیز به آن اشاره و تاکید شده است.
وی اظهار کرد: ظرفیت حوزه علمیه خواهران قزوین در امور تبلیغی بسیار ارزشمند است و باید از این ظرفیت برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق استفاده کنیم که این کار به افزایش محسنین و نیکوکاران جامعه نیز کمک خواهد کرد.
خانم متین قورچی بیگی از اساتید حوزه علمیه خواهران استان قزوین نیز در این دیدار اظهار کرد: حوزه علمیه و کمیته امداد در مسیر خدمت رسانی در فعالیتهای فرهنگی، برگزاری کلاسهای آموزشی و رسیدگی به امور فرهنگی خانوادهها تمام توان خود را به کار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: معیشت خانوادهها قابل جبران است، ولی خطر فرهنگی تهدید بسیار جدی محسوب میشود که اگر مورد توجه قرار نگیرد، آسیب خواهیم دید، لذا بایستی اهمیت خانواده و خانواده محوری برای عموم جامعه تبیین شود.
وی اظهار کرد: ظرفیت طلاب برای ارتقای فرهنگی و دینی مددجویان بسیار تأثیرگذار است که باید از این توانمندی استفاده و به خانواده مددجو خدمات ارائه کنیم.
در این بازدید که همزمان با جمع آوری کمکهای مالی و نقدی برای بانوان و کودکان مقاومت بود، درباره طرحهای فرهنگی قابل اجرا توسط حوزه علمیه خواهران نیز بحث و گفتوگو شد.
همچنین طرحهای مشاوره دوران عقد، رصد و آسیب شناسی مشکلات نو عروسان و نشستهای تکمیلی جشن تکلیف دختران، از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.
لازم به ذکر است تا کنون مبلغ ۲۲میلیون تومان نقدی و سه قطعه طلا و کالاهایی نظیر پوشاک و تنقلات توسط طلاب و خانوادهها برای کمک به جبهه مقاومت جمع آوری شده است.