چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
شرط پیروزی جبهه اسلامی هم افق کردن نگاه با افق ولایت فقیه است

حوزه/ حجت الاسلام صغیرا گفت: باید افق دید ما با افق دید ولی فقیه یکی شود، همان گونه که شهید سیدحسن نصرالله بیان کرد که فرق نیروهای حزب الله با نیروهای ایرانی در این است که نیروهای ایرانی برخی از بیانات رهبر انقلاب را مولوی و برخی را ارشادی می دانند، در حالی که نیروهای حزب الله تمام فرمایشات رهبر معظم انقلاب را مولوی می دانستند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام علی صغیرا، شامگاه سه شنبه در مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) که در هیئت فدائیان حسین(ع) اصفهان برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام زمان(عج) اظهار داشت: حضرت در این روایت می فرمایند :" إنَّ لِی فی إبنَةِ رَسولِ اللّه ِ اُسوَةٌ حَسَنةٌ"، دختر رسول خدا اسوه و الگوی خوب من است، یعنی امامی که هر آنچه که باید بداند می داند و روحی دارد که ورای همه عالم خلقت است و بر همه عالم احاطه دارد می فرماید دختر رسول خدا الگوی خوب من است و این کلام بسیار عجیبی است.

این خطیب با بیان این که برخی شبهاتی را درباره الگوگیری از حضرت زهرا(س) در دوران مدرن و پست مدرن مطرح می کنند گفت: یکی از اموری که باید از دختر رسول خدا(ص) الگو گرفت در ارتباط حضرت با خداوند است، حضرت در جوانی حبیبه الله بودند و عصمت از گناه داشتند و این خصیصه ای است که ما نیز می توانیم در خود داشته باشیم.

وی اضافه کرد: حضرت فاطمه(س) همه شش مرتبه عصمت را دارند و به همین دلیل به ایشان عصمت الله الکبری گفته می شود و در فکر نیز معصوم بودند و فکر گناه نمی کردند، زیرا فکر گناه، مقدمه انجام گناه است.

حجت الاسلام صغیرا با تاکید بر ارتباط حضرت زهرا(س) با پدر خود به عنوان یکی دیگر از جنبه های الگوبرداری تصریح کرد: تنها دختری که در طول تاریخ ام ابیها نام گرفت حضرت زهرا(س) بودند.

وی خاطر نشان کرد: از دیگر جنبه های الگوبرداری از حضرت فاطمه(س) نحوه ارتباط حضرت با همسر خود است، امیرمومنان(ع) می فرمودند: "زمانی که فاطمه را می دیدم همه غم ها از دل من بیرون می رفت"

این خطیب عنوان کرد: ارتباط حضرت زهرا(س) با فرزندان خود نیز از دیگر اموری است که می توان از آن الگو برداشت، چرا که حضرت فاطمه بهترین تربیت نسبت به فرزندان را داشتند و تربیت صحیح یعنی انسان متخلق به اخلاق الهی بوده و در برابر مشکلات و فسادها مقاوم باشد.

وی با اشاره به آیه ۱۵۵ سوره بقره پیرامون مقاومت در مشکلات گفت: قرآن کریم می فرماید:" وَلَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ"، لذا اولین امتحان خداوند، درباره ترس است، بنابراین اگر دیدید از آمریکا و اسراییل و یا از جنگ ترس دارید در این امتحان مردد هستید.

حجت الاسلام صغیرا افزود: ذره ای ترس در وجود شهدا نبود و این امتحانی است که عمومیت دارد و از همه گرفته می شود و امتحان دشواری است، در حالی که امتحان گرسنگی از همه مردم گرفته نمی شود.

وی خاطرنشان کرد: نحوه ارتباط حضرت با همسایه ها نیز نمونه ای است که می توان از آن الگو گرفت هم چنان که می فرمود: " اَلْجارَ ثُمَّ الدّار " و علاوه بر آن ارتباط حضرت با مردم و انفاق هایی که می کردند از دیگر امور قابل الگوگیری از ایشان است.

این کارشناس دینی در ادامه سخنان خود به نمازهای خاص حضرت زهرا(س) و تأثیر نماز در شکل گیری انسان قوی پرداخت و عنوان کرد: حضرت زهرا(س) بهترین نمازها را می خواندند و آن مقدار حضرت، نماز را طولانی می کردند که "حتّی تورّم قدماها ".

وی تاکید کرد: شهدایی که بسیار قوی بودند مانند شهید نواب صفوی و هیچ ترسی در وجود آنها نبود به این دلیل است که نمازهای بسیار قوی می خواندند و شهدای ما با نماز به معراج رسیدند، الصلوه معراج المومن.

حجت الاسلام صغیرا اضافه کرد: اگر می خواهید قوی باشید نمازهای خود را قوی کنید و اگر امیرمومنان(ع) در میدان جنگ حیدر کرّار بودند از آن جهت است که حضرت هر شب هزار رکعت نماز می خواندند.

وی، شهدایی هم چون سردار شهید قاسم سلیمانی، شهید سیدحسن نصرالله، شهید حججی و شهید نیلفروشان را درس آموخته مکتب حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) بیان کرد و ادامه داد: حضرت زینب(س) تربیت یافته حضرت زهرا(س) و آیینه ایشان است و در کربلا همه ابعاد مصیبت ها را درک کردند، اما حضرت، زمانی که در مجلس عبیدالله بن زیاد حاضر می شوند چنان خطبه ای می خوانند که عبیدالله بهت زده می شود و در پاسخ به جسارت عبیدالله بن زیاد، حضرت می فرماید :" ما رأیتُ الّا جمیلاً".

این خطیب، نتیجه گریستن در مجلس سیدالشهدا(ع) را تغییر در نگریستن انسان و ایجاد بصیرت عنوان کرد و افزود: باید افق دید ما با افق دید ولی فقیه یکی شود، همان گونه که شهید سیدحسن نصرالله بیان کرد که فرق نیروهای حزب الله با نیروهای ایرانی در این است که نیروهای ایرانی برخی از بیانات رهبر انقلاب را مولوی و برخی را ارشادی می دانند، در حالی که نیروهای حزب الله تمام فرمایشات رهبر معظم انقلاب را مولوی دانسته و این گونه ذوب در ولایت می شوند.

وی اضافه کرد: باید از عاشورا این درس را فراگیریم که زمانی که مسلم بن عوسجه در حال شهادت بود و حبیب بن مظاهر از مسلم درباره وصیت آن سوال کرد، وصیت مسلم بن عوسجه درباره امام حسین(ع) بود و شهدا نیز این وصیت را درباره ولی فقیه دارند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha