پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
یادداشت | آیا رفع فیلترینگ جبران‌گر فشارهای اقتصادی است؟

حوزه/ قطع نظر از آنکه رفع فیلتر را مصداق رفاه عمومی و آزادی اجتماعی بدانیم یا ندانیم؛ باید آن را با توجه به تحولات منطقه و ابعاد مختلف اقتصادی و فرهنگی بررسی کنیم.

خبرگزاری حوزه | با شنیدن خبر رفع فیلترینگ برخی از نرم‌افزارها، این سؤال مطرح می‌شود که آثار منفی فیلترینگ بیشتر است یا عدم آن؟

برای پاسخ به این پرسش، نیازمند بررسی شرایط داخلی و خارجی کشور هستیم. از سویی شرایط اقتصادی ایران به واسطه‌ی سیاست‌های سرمایه‌سالاران دولتی، روز به روز فشار بیشتری بر شرافت و عزت مردم ایران می‌آورد و از طرف دیگر، اوضاع منطقه به سرعت در حال تغییر است. شرایطی که می‌بایست به خوبی توسط دستگاه دیپلماسی کشور و مسئولان نظامی، تحلیل شود تا مبادا نقشه‌های دشمن عملیاتی شود و ج‌.ا.ا منفعل گردد!

حال رسانه‌های خارجی به عنوان بازوان قدرت‌های استکباری برای تخریب هویت ایرانی و از سویی ضریب دادن به ناامیدی‌های واهی، رفع فیلتر می‌شوند تا مثلا رفاه عمومی و آزادی‌های اجتماعی بیشتر شود.

قطع نظر از آنکه رفع فیلتر را مصداق رفاه عمومی و آزادی اجتماعی بدانیم یا ندانیم؛ باید آن را با توجه به تحولات منطقه و ابعاد مختلف اقتصادی و فرهنگی بررسی کنیم.

رسانه‌های خارجی، نهادی هستند که مسبب رقم خوردن سه آشوب کلیدی با هدف ضربه زدن به ارکان هویتی و ساختاری کشور در سال‌های اخیر بودند.

فتنه‌های ۹۸،۹۶ و ۱۴۰۱ میوه‌ی درخت فضای باز و بی‌قانون مجازی بودند که از بین رفتن اعتماد عمومی به مسئولان کشور، زیر سوال رفتن ارزش‌های اجتماعی و سرازیر کردن شبهات را به ارمغان آوردند.

بی‌شک رفع فیلتر بهترین راه حل نیست، اما در شرایط امروز و با وجود تجربه‌های تلخ گذشته از ولنگاری مجازی، این اقدام شاید بدترین اقدام ممکن در حال حاضر باشد. اقدامی که می‌تواند بوی کباب را هر چه بیشتر به مشام دشمنان این مرز و بوم برساند...!

علی عسگری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha