سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳
وفاق ملی معادل قرآنی "رحماء بینهم" است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین سادات گفت: وفاق ملی معادل قرآنی رحماء بینهم است که که به معنای همدلی و همراهی میان مردم و مسئولین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد سادات در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کردستان، اظهار داشت: ایران کشوری متکثر و برخواسته از اقوام، مذاهب، زبان‌ها و فرهنگ‌های متنوع به همراه سلائق گوناگون سیاسی است و برای رسیدن به یک وفاق ملی و همه شمول نیاز است به یک فهم مشترک رسید و قدم به قدم به هدف مطلوب نائل گردید.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب کردستان، گفت: وفاق ملی معادل قرآنی رحماء بینهم است که به معنای همدلی و همراهی میان مردم و مسئولین است که با ایجاد یک پیوند عاطفی بین جامعه اسلامی و سیاستمداران برای رسیدن به یک هدف مشترک شکل می‌پذیرد و باید مراقب سوء استفاده سیاسی از این مفهوم و مصادره آن از سوی برخی از سیاستمداران و جریانات سیاسی خاص بود.

وی عنوان کرد: شاخصه‌های وفاق ملی در منظومه فکری و کلام امامین انقلاب اعم از اسلام به عنوان فرهنگ اعتقادی حاکم بر جامعه ایرانی، انقلاب اسلامی و باور به آرمان‌های آن، رهبری و ولایت فقیه و سیاست‌های ‌کلی نظام، توجه به اقشار ضعیف و کم برخوردار، رفع تورم و ارتقای سطح معیشت مردم به همراه مبارزه با فقر، فساد و تبعیض و گسترش عدالت اجتماعی و چیدمان افراد موفق و مدیر با سابقه روشن و در تراز انقلاب و اجتناب از نگاه سیاسی صرف به مقوله‌ وفاق و رفتار صادقانه با مردم از سوی حکمرانان با مردم و اعتقاد به مفهوم اقتدار ملی و دشمن شناسی از جمله مهمترین مولفه‌های رسیدن به وفاق ملی می‌باشد.

حجت الاسلام سادات خاطرنشان کرد: بر اساس این فهم مشترک و موارد ذکرشده افرادی که اصول و ارزش‌های انقلاب را باور ندارند، نمی‌توانند در چارچوب وفاق ملی جای گیرند، هر چند مع الاسف مواردی از عدول از شاخص‌های فوق الذکر در انتصابات مدیران و کارگزاران سیاسی مشاهده می‌شود که بی‌شک مصائب جبران ناپذیری در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی از خود بر جای خواهد گذاشت، وجود خانواده شهیدان و جانباران مسئولیت مدیران را سنگین تر خواهد کرد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha