به گزارش خبرگزاری «حوزه»، جلد چهارم با عنوان آفات زبان تدوین شده که بخش یکم آن از فصل های زیر سامان یافته است: فصل یکم: «غیبت»؛ فصل دوم: «دروغ»؛ فصل سوم: «بهتان»؛ فصل چهارم: «تهمت»؛ فصل پنجم: «مراء»؛ فصل ششم: «جدال»؛ فصل هفتم: «خصومت»؛ فصل هشتم: «لعن و نفرین»؛ فصل نهم: «شماتت»؛ فصل دهم: «فحش»؛ فصل یازدهم: «فرو رفتن در باطل»؛ فصل دوازدهم: «استهزاء و سخریّه»؛ فصل سیزدهم: «سخن چینی»؛ فصل چهاردهم: «بیهوده گویی».
از دیرباز، محفل اشراقی دروس اخلاق و عرفان استاد آیت الله مجتبی تهرانی، کانون تجمع طیف طالب طهارت و معرفت است و هزاران جوان از سرچشمه صافی تعلیمات شرقانی استاد سیراب و سرشار می شوند و بوته انفاس قدسی و مواعظ بالغه او، جان ها و دل های گداخته را تزکیه می دهد. دروس معنوی استاد، اخلاق نظری انتزاعی متعارف نیست و نیز بازگفت تقلیدی اخلاق فلسفی و یونانی نیز نمی باشد؛ همچنین تعلیمات سلوکی ایشان با عرفان مسلکی نسبتی ندارد؛ زیرا دروس استاد آمیزه ای از اخلاق نبوی و عرفان علوی است که با اتکا به منطق اجتهاد، از زلال آیات و روایات برگرفته و با رعایت نیاز نسل امروز، سامان یافته است.
مجموعه دروس اخلاق و عرفان استاد تاکنون از دوهزار درس فراتر رفته است و همچنان نیز این کوثر فیض در جریان است. این مجموعه مباحث اخلاقی بهصورت حدود سی مجلد با عنوان اخلاق الاهی در دست تدوین و انتشار است که تاکنون چهار مجلد از این مجموعه گرانبها با عناوین آفات زبان و پیوندها و حقوق به زیور طبع آراسته گردیده است.
این کتاب در شمارگان 300 نسخه، 356 صفحه و قیمت 18000 تومان از سوی سازمان انتشارات فرهنگ و اندیشه اسلامی بازچاپ شده است.
نظر شما