جمعه ۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
تعطیلی شنبه ها دردی از اقتصاد مردم را دوا نمی کند

حوزه/ امام جمعه ساری با اظهار این که از تعطیلی شنبه نگران هستیم و زیبنده کشور اسلامی نیست، گفت: تعطیلی شنبه ها دردی از اقتصاد مردم را دوا نمی کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، حجت الاسلام و المسلمین محمد باقر محمدی لائینی، در نمازجمعه این هفته ساری گفت: مگر چند درصد مردم کشور درگیر مقولات اقتصادی با کشورهای اروپایی هستند، بنابراین اولویت مردم تعطیلی شنبه ها نیست.

وی ادامه داد: در حالی که کشاورزان مازندران به شدت با مشکلات مختلف درآمدی مواجه هستند، بعضی ها تعطیلی شنبه ها را به عنوان یک اولویت مهم برای اقتصاد کشور مطرح می کنند.

امام جمعه ساری تصریح کرد: تعطیلی شنبه ها دردی از مردم دوا نمی کند. گره مشکلات مردم را برای رضایت خداوند باز کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی با ذکر این نکته که اسلام ناب، فداکاری و وفاداری دارد و این افتخاری برای مسلمانان است، بیان داشت:طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، جبهه حسینی و یزدی تمام شدنی نیست، بنابراین در این کارزار اجازه نخواهیم داد یزدیان بر حسینیان امروز زورگویی کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ملت ایران مقابل همه یزیدیان زمان ایستادگی می کنند و تا از بین رفتن کامل آنان متحد نیز هستند.

وی به گرامیداشت هفته دولت اشاره کرد و گفت: ضمن این که برای دولت جدید آقای پزشکیان آرزوی توفیق داریم، توقع است تا این دولت همانند دولت های شهیدان رجایی و باهنر و رئیس جمهور شهید در جهت رضایت مردم کارهای عملی انجام بدهد.

امام جمعه ساری از شکل گیری میز خدمت دستگاه های اجرایی در مصلی قدردانی کرد و گفت: درخواست های مردم باید به صورت ویژه مورد اهتمام قرار بگیرد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۹
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۷
  • علی IR ۱۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
    کارمندان تهران که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و محل استقرار دستگاه های ستادی و وزارتخانه ها است پنجشنبه ها تعطیل هستند و کارمندان شهرستان ها از این تعطیلی محروم می باشند، این تبعیض و بی عدالتی نیست؟
    • کوروش IR ۱۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
      تبعیض نیست عبن عدالت است
    • ؟ IR ۲۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
      اصلا چرا دو روز؟ کار و تعطیلی رو دوره ای کنند، یعنی طوری باشد که کارمند و کارگر بتوانند از تعطیلاتشان در جهت امور شخصی استفاده نمایند، یعنی هم کار مردم مدام در جریان هست و هم کارگر و کارمند می تواند از ایام غیرکاریش بهره ببرد. در این صورت اصلا تعطیلی مطلق نداریم بلکه همه ایام هفته امکان ارائه خدمت هست.
    • مهدی IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
      بله درست است کارمندان مستقر در تهران به دلیل تعطیلی پنجشنبه ها، 52 روز (52 پنجشنبه) در سال تعطیل هستند اگر مدت اشتغال کارمند برای بازنشستگی را 30 سال درنظر بگیریم 52 در 30 ضرب می گردد که 1560 روز کاری خواهد شد که معادل 52 ماه کاری می شود که آن هم معادل 4 سال و سه ماه می گردد. به این ترتیب کارمندان تهرانی 4 سال کاری کمتر در محل کار حاضر می شوند اما کارمندان شهرستانی از آن محروم هستند و این نهایت بی عدالتی و تبعیض در حق کارمندان شهرستانی است.
  • رسول IR ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
    چه خوب است فعالان اقتصادی و خبرگان در زمینه صادرات و واردات در این باره اطهار نطرکنند
    • یکسره IR ۲۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
      اگر کارها با نوبت بندی باشه، دیگه زمان تعطیلی باقی نمی مونه. هم برای مردم خوبه هم مراودات خارجی.
  • زهرا IR ۱۲:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
    لطفا برای جبران مصوبه مجلس در مورد افزایش سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی، که به ضرر شدید کارمندان شد پنجشنبه ها یا شنبه ها را تعطیل کنید.
    • اختصاص IR ۱۶:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۳
      اگر ضرر متوجه بازنشستگان شده باید جبران برای خصوص آنها در نظر گرفت نه دیگرانی که خسارتی نداشته اند.
    • مهدی IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
      درست گفتید؛ در قانون قدیم، کارمند برای بازنشستگی باید 30 سال سابقه اشتغال و پرداخت بیمه می داشت. در قانون جدید 30 سال قانون قدیم را مبنا قرار داده و آنرا اصلاح کردند، به این ترتیب که به ازای هر یک سال قانون قدیم، پنج ماه، مدت اشتغال کارمند افزایش می یابد. براین اساس، 30 در 5 ضرب می شود و نتیجه 150 ماه می گردد که معادل 12 سال می باشد. این 12 سال به 30 سال قانون قدیم اضافه می شود که 42 سال خواهد شد. یعنی کارمندان جدید الاستخدام باید 42 سال کار کنند تا بازنشسته شوند در حالیکه طبق قانون قدیم اگر کسی 30 سال اشتغال و پرداخت بیمه می داشت بازنشست می شد. ضمنا برای محاسبه حقوق مستمری بازنشستگی، 42 سال همان 30 سال درنظر گرفته می شود. برای روشن شدن موضوع مثال می زنیم : اگر کسی در سال 1400 استخدام دولت شده باشد طبق قانون قدیم، سال 1430 بازنشست می گردید اما طبق قانون جدید سال 1442 بازنشست می گردد و این نهایت بی عدالتی و ظلم در حق کارمندان است.