پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
۳۵ تشکل طلاب و علمای هندی یاد شهدای مقاومت را گرامی داشتند

حوزہ/ سمینار بین المللی بزرگداشت شهید علامه سیدحسن نصرالله و شهدای راه مقاومت از سوی تشکل های فرهنگی علما و طلاب هندوستان در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین خالق پور، جانشین ریاست المصطفی در این سمینار با اشاره به آیه شریفه “فاستقم کما امرت”، اظهار داشت: این آیه دارای ویژگی خاصی است که وظیفه ما را در شرایط امروز به خوبی روشن می سازد. نکته ای در این آیه وجود دارد که به فرموده پیامبر موجب پیری و سفید شدن محاسن ایشان گردید. سلسله نورانی “قَوَم” و کلمات برگرفته از این واژه در قرآن، یک معنای مهم دارد که عبارت از ایستادگی و برخورداری از هویت است.

وی ادامه داد: در بُعد فردی اقامه نماز یعنی نماز باید در انسان متجلی شود و همه وجود او را فراگیرد. اگر در بُعد اجتماعی دلیل نبوت انبیاء اقامه قسط ذکر شده است، یعنی عدالت در جامعه، همچون درختی تنومند برافراشته گردد.

جانشین ریاست المصطفی، همگان را موظف به احیای هویت خود دانست و تصریح کرد: استقامت یعنی اینکه از دورن ریشه و هویت داشته باشیم. امروز هویت انسانی بر زمین افتاده است و ارزش های انسانی توسط غرب و اندیشه های الحادی به سوی مرگ پیش می رود. این دشمنان بشریت همه شاخصه های انسانی را نابود و ارزش های غیرانسانی را بجای آن تعریف کرده اند. امروز تفکر مادی و داروینی در جهان حاکم است که به جز یک موجود بی هویت، جایگاهی برای انسان قائل نیست.

وی ملت های جهان را نیازمند به هویت ملی دانست و گفت: هویت ملی به معنی آگاهی، استقلال و فرهنگ گره خورده به آسمان است. این همان هویتی است که توسط سلطه گران از اغلب کشورها به شکلی گرفته شده است. امروز هویت ملی غرب در جهان حکمرانی می کند و ما در هویت ملی خود به عقب نشسته ایم.

حجت الاسلام والمسلمین خالق پور ادامه داد: از همه مهم تر، هویت دینی ماست. امروز در مصاف دین خدا و آیین شیاطین، مفاهیم، باورها، قوانین و ضوابط از جایی نشات می گیرد که هیچ پیوندی با عالم ملکوت ندارد. بر اساس سنت الهی، این عدالت، استقامت و تعالی باید به دست خود ملت ها رقم بخورد.

جانشین ریاست المصطفی در گرامیداشت شهدای مقاومت اسلامی، ابراز داشت: شهدای مقاومت به ویژه شهید سیدحسن نصرالله همه زندگی خود را فدای این استقامت و قد کشیدن نمود که تعابیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) از این شهدا ، مهر تاییدی بر آن است. ان‌شاءالله این ایثار و فداکاری شهدا موجب احیای هویت دینی، انسانی و ملی در جهان و نابودی شیاطین و ظالمان خواهد شد.

سیدحسن نصرالله از مکتب کربلا بود

حجت الاسلام سیدمحمد عباس رضوی، مبلّغی از کشور هندوستان نیز در این سمینار شرط استقامت را ایمان دانست و خاطرنشان کرد: ایمان انسان با ولایت مستحکم می شود و در جبهه مقاومت این روحیه ایستادگی از کربلا نشأت می گیرد.

وی سیدحسن نصرالله را تربیت یافته مکتب کربلا خواند و گفت: روحیه ایمان و استقامت در شهید سیدحسن نصرالله به حدی بود که حتی مشاهده پیکر فرزند نیز نتوانست هیچ خللی در اهداف و مقاصد ایشان ایجاد نماید و ایشان محکم تر راه مبارزه را ادامه داد.

حجت الاسلام رضوی ادامه داد: دشمن تصور می کند با شهادت حاج قاسم سلیمانی، سیدحسن نصرالله، سیدهاشم صفی الدین و سایر فرماندهان مقاومت کار تمام خواهد شد؛ یزید هم همین تفکر را داشت و تصور می کرد با شهادت امام حسین(علیه السلام) کار پایان می یابد اما همانگونه که خون امام حسین(علیه السلام) به اسلام حیات جاوید عطا کرد، خون سیدحسن نصرالله و سایر شهدای مقاومت نیز پایمال نخواهد شد و موجب تسریع نابودی ظالمان خواهد شد.

سخنران مراسم با اشاره به تلاش رسانه های غربی از ترسیم چهره تروریستی از جبهه مقاومت، خاطرنشان کرد: فرماندهان دلیر جبهه مقاومت نه تنها تروریست نبودند بلکه در برابر تروریست دست پرورده امریکا ایستادند و داعش را نابود ساختند. امروز دنیا فهمید ظالم و مظلوم کیست. ظالم کسی است که که کودکان و زنان را قتل عام می نماید در حالی که حزب الله و سایر گروه های مقاومت تنها نظامیان تروریست را هدف قرار می دهد زیرا ما رهرو دینی هستیم که حامی مظلومان و مخالف کشتار و نسل کشی است.

گفتی است در پایان این مراسم از نشریه الکترونیکی اردو زبان “صدای حوزه” که از سوی سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه منتشر می شود رونمایی شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha