به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، مشکلات و چالشهای دانشکده علوم قرآنی مراغه با حضور مدیرکل اوقاف آذربایجان شرقی حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم آقای دکتر قاسمی ، حجتالاسلام ساجدی فر مدیر امور فنی و عمرانی ،عباس یوسفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و هادیلو رئیس دانشکده علوم قرآنی مراغه بررسی شد
حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی، مدیرکل اوقاف و امورخیریه آذربایجان شرقی در جلسه تعاملی با دانشکده علوم قرآنی مراغه که در راستای رشد و توسعه علوم قرآنی برگزار شد، اظهار کرد: قرآن کریم، یکی از دو یادگار پیامبر اکرم(ص) برای ملت مسلمان و تعالی و هدایت انسانها است.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب میفرمایند: استماع قرآن یک کار واجب و لازمی است؛ حالا یا با تلاوت قرآن برای خود یا استماع قرآن از دیگری؛ [به هر حال] این یک کار لازمی است. بنابراین نشر و آموزش قرآن کریم به خصوص در دنیای امروز بر همه ما واجب است.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه آذربایجان شرقی با اشاره به مشکلات دانشکده علوم قرآنی مراغه، تاکید کرد: برای این دانشکده هرچه که از دستمان برمیآید، انجام میدهیم و برای تعالی این دانشکده حمایت میکنیم.
حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: تبریز و آذربایجان شرقی باید به عنوان قطب قرآنی کشور مطرح و شناخته شود و در این راستا نیز آذرماه سالجاری شاهد برگزاری مرحله کشوری مسابقات سراسری اوقاف در تبریز خواهیم بود.
وی همچنین تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای قرآنی شهر تبریز و موفقیتهای قاریان و حافظان این شهر در مسابقات ملی و بین المللی، یکی از مطالبات اصلی ما، راه اندازی دانشکده علوم قرآنی در مقطع تحصیلات تکمیلی در شهر تبریز است
مجتبی قاسمی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نیز با تقدیر و تشکر از حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان در دانشکده علوم قرآنی مراغه، گفت: با هدایتها و حمایتهای اوقاف در پیشبرد اهداف قرآنی این دانشکده، استان در چنین موضوعاتی پیشرو خواهد بود.
وی افزود: تبریز و آذربایجان شرقی یک شهر قرآنی است و همواره در مسائل قرآنی پیشرو بوده است.