به گزارش خبرگزاری «حوزه»، معظم له صبح امروز در درس خارج اصول در مسجد اعظم قم با اشاره به روایتی از حضرت امیر(علیه السلام)، اظهار داشتند: این امام همام فرمودند: «أَفضَلُ النّاسِ عَقلاً أَحسَنُهُم تَقديرا لِمَعاشِهِ وَ أَشَدُّهُمُ اهتِماما بِإِصلاحِ مَعادِهِ/ عاقل ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر همّت نمايد».
ایشان با بیان این مطلب که باید به دنیا و آخرت باهم توجه داشت، ابراز داشتند: تعادل بر هر دو موضوع، بسیار مهم است؛ چراکه برخی فقط به آخرت توجه دارند و برخی همچون یهودیان بر دنیا اهمیت می دهند؛ اما اسلام بر هر دو تأکید دارد.
این مرجع تقلید با اشاره به اینکه توجه به معاد و آخرت بسیار مهم است، یادآور شدند: معاد در کتاب های یهودیان بسیار کم رنگ است و بیشتر بر دنیا تأکید شده است که مورد قبول نمی باشد.
حضرت آیت الله سبحانی با اشاره به اینکه اسلام دنیا و آخرت را باهم می خواهد، خاطرنشان ساختند: خداوند متعال در قرآن کریم فرموده است: «رَبَّنَا آتِنَا فِی الدُّنْیَا حَسَنَةً وَفِی الآخِرَةِ حَسَنَةً/ پروردگارا! به ما در دنیا نیکى و در آخرت هم نیکى عطا کن».
این مرجع تقلید در پایان با اشاره به احوالات مرحوم علامه طباطبایی(ره)، تصریح کردند: از سفارشات ایشان به اطرافیان این بود که اگر می خواهید به سعادت برسید، پیش از خواب در اعمال روزانه خود تفکر کنید.