به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجتالاسلاموالمسلمین جمشیدی،،امروز در مراسم افتتاح مدرسه علمیه فاطمه معصومه(س) پردیسان (آیت الله ایروانی) با اشاره به جایگاه ممتاز حوزههای علمیه خواهران، گفت: امروز حوزه علمیه خواهران با بیش از 500 مدرسه علمیه در سطح کشور و بیش از 80 هزار طلبه خواهر مشغول به تحصیل و 90 هزار فارغ التحصیل ظرفیت بزرگی را فراهم کرده است و در بسیاری از زمینههای علمی و پژوهشی و تبلیغی حضور مؤثر دارد.
وی به فعالیت حوزه خواهران در فضای مجازی اشاره کرد و بیان داشت: بزرگترین مرکز داده خاورمیانه در حوزه علمیه خواهران است و این مرکز یک بستر امن و مطمئن را برای ذخیره و پالایش و ظرفیتسازی اطلاعات موجود در حوزه علمیه دارد و اکثر نهادهای بزرگ حوزوی از این مرکز داده استفاده میکنند.
حجتالاسلاموالمسلمین جمشیدی با بیان این که مدرسه سطح سه را بنا خواهیم کرد گفت: ۵هزارمتر زمین برای تأسیس مجموعه سطح دو در نظر گرفتهایم که مراحل مقدماتی آن انجام شده است.
عضو جامعه مدرسین با بیان این که هر مدرسه علمیه یک قطب علمی و آموزشی و فرهنگی برای شعاع پیرامونی خود است، اظهار داشت: حوزههای علمیه خدماتی از قبیل تأمین مبلّغ و تشکیل کارگاه آموزش دینی و تشکیل «ان جی او» را به جامعه ارائه میدهند و همچنین در کنار هر مدرسه یک کانون قرآن وجود دارد و فارغ التحصیلان حوزه به نشر معارف قرآنی و کارهای علمی و پژوهشی میپردازند.
* فعالیت 9 هزار طلبه در شبکه کوثر بلاگ
وی بیان داشت: شبکه کوثر بلاگ مشغول تولید محتوای دینی است و بزرگترین شبکه اجتماعی آموزشی و پژوهشی و علمی حوزوی را تحت عنوان کوثر نت با فعالیت 30 هزار عضو فعال دارا است و فعالیتهای مدیریتی، فرهنگی و تبلیغی در این شبکه انجام میشود.
حجتالاسلاموالمسلمین جمشیدی به ظرفیت عظیم حوزه خواهران برای کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: اسلام و انقلاب نیاز به حضور در صحنه دارد و حوزه های علمیه خواهران باید در همه عرصه های اجتماعی و فرهنگی تاثیرگزار باشد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: همه ما وظیفهداریم چهره غبارآلودی که داعش و گروه های وهابی تکفیری از اسلام نشان داده اند را از چهره اسلام بزداییم و اگر داعش از چند هزار خانم برای حضور در فضای مجازی استفاده میکند بانوان طلبه نیزهم مسئولیت را دارند که در مقابل آنها حضور فعال داشته باشند.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی افزود: باید در مناطق مختلف شهر قم، مدارس علمیه خواهران تأسیس شود، زیرا قم کانون علم است و بیش از 100 هزار خانوار روحانی در قم زندگی میکنند و اگر در کنار برادران طلبه که به تبلیغ میروند همسر و فرزندان آنها هم به تبلیغ آشنا باشند، موفقیت بیشتری در تبلیغ خواهند داشت.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: مجموعه تلاشها به جایی رسیده است که اگر تا دیروز تولید علمی و تولید نظریه و اندیشه و پاسخگویی به شبهات مخصوص حوزه علمیه برادران بود، امروز،انحصار تولید علم شکسته شده است و اختصاص به حوزهای ویژه ندارد و در المپیاد علمی که در سال گذشته برگزار شد،ده نفر از حائزان رتبه از حوزههای پراکنده در سطح کشور بودند.
نظر شما