پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
ط

حوزه/ رمضانی گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به لحاظ شبکه‌ای در ردیف بیست کشور دنیا می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، مهدی رمضانی دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در کاشان، اهتمام نهاد کتابخانه عمومی استان اصفهان را قابل تقدیر دانست و اظهار داشت: کتابخانه‌های کشور همزمان با کتابخانه‌های دنیا در حال تغییر و فعالیت است.

وی با بیان اینکه ۶۰ نوع خدمت در کتابخانه‌ها ارائه می‌شود، گفت: به جهت شبکه و خدمات کتابخانه‌ای در دنیا، امروز در ردیف کتابخانه‌های پیشرو هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، با بیان اینکه به جهت کتابخانه‌ عمومی قابل دسترس اول هستیم و ترکیه با ۱۳۰۰ کتابخانه عمومی در جایگاه دوم قرار دارد، ابراز کرد: بیش از ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در سطح کشور داریم که به صورت مستقل و زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است که این تعداد غیر از کتابخانه‌های کانون تخصصی است.

رمضانی با بیان اینکه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به لحاظ شبکه‌ای در ردیف بیستم کشور دنیا می‌باشد، ابراز کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به سمت چند خدمتی سوق پیداکرده و لذا باغ کتاب تهران، تلفیقی از کتاب، خدمت و عملیات مبتنی بر کتاب می‌باشد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه باعث تاسف است که استان اصفهان به لحاظ روز آمدی در شبکه کتابخوانی عقب است، گفت: باز طراحی کتابخانه‌های عمومی و نسل جدید در استان‌های زنجان، آذربایجان شرقی و شیراز با ۷۰ سال قدمت و کتابخانه مرکزی یزد و خرم آباد از جمله کتابخانه‌های روز آمد در سطح کشور می‌باشند.

رمضانی ضمن اعلام آمادگی در طراحی، ایده پردازی و تجهیز نهادکتابخانه‌های عمومی منطقه کاشان، یادآور شد: آنچه در عرصه عملیات بهره‌برداری بعد از ابنیه برداری در کتابخانه‌های عمومی کاشان نیاز باشد را کمک می‌کنیم.

دبیرکل نهادکتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه باغ کتاب کودک طراحی شده در شیراز با زیربنای ۷ هزار مترمربع درحال واگذاری به نهادکتابخانه‌های عمومی است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت مسئولان و کمک خیرین پروژه باغ کتاب کاشان نیز اجرایی شود.

وی با اشاره به تصویب سندملی خواندن که در شورای انقلاب فرهنگی در دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی تصویب شد، بیان کرد: یکی از بندهای این سند زنگ کتابخوانی در مدارس و دیگری اتصال کتابخانه عمومی به مدرسه بود.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha