یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
تبریز

حوزه/ امام جمعه سلطانیه گفت: متاسفانه استاندار جدید زنجان هنوز به خاطر سهم‌خواهی‌ها انتخاب نشده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام سید عمران حسینی‌نسب در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سلطانیه با بیان اینکه بعد از سه ماه از آغاز به کار دولت چهاردهم، به علت سهم‌خواهی‌ها استاندار زنجان هنوز انتخاب نشده است، افزود: اگر استاندار قصد ماندن داشت، بحثی نبود ولی چون اعلام کرده به دانشگاه برمی‌گردد نباید در انتخاب استاندار تعلل زیادی شود، هر چند استاندار فعلی با جدیت کارها را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به قم و دیدار با مراجع تقلید، اظهار کرد: انتظار این است که توصیه‌های مراجع معظم تقلید که مطالبات مردم و نیاز کشور است، خصوصاً مسئله ثبات بازار، رفع مشکلات مردم، استفاده از افراد کارآمد، شایسته و توجه نکرده به سهم‌خواهی‌ها مورد توجه دولت قرار گیرد.

خطیب نماز جمعه سلطانیه با یادآوری جسارت رژیم صهیونیستی در حمله به ایران و با بیان اینکه همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد رژیم صهیونیستی جسارتی در پنجم آبان انجام داد ولی نه تأسیسات زیرساختی غیرنظامی همچون پالایشگاه‌ها و نه زیرساخت‌ها و تأسیسات هسته‌ای را هدف قرار نداد، زیرا ایران نسبت به آن به رژیم صهیونیستی هشدار داده بود، تصریح کرد: این اقدام رژیم صهیونیستی را کوچک می‌شماریم و نه بزرگ ولی چون حریم هوایی ما را شکسته، بی‌پاسخ نخواهد ماند.

وی با بیان اینکه درباره حماقت رژیم صهیونیستی سه روایت و گزارش وجود دارد، ادامه داد: گزارش اول، گزارش خود رژیم صهیونیستی است که به دروغ ادعا می‌کند یک عملیات گسترده و پرحجم به ایران است و حتی می‌گوید از ۱۰۰ فروند جنگنده «اف ۳۵» در این عملیات استفاده کرده است.

حجت‌الاسلام حسینی‌نسب یادآور شد: گزارش دوم، گزارش آمریکا است که اتفاقاً با گزارش رژیم صهیونیستی تعارض دارد؛ چرا که پس از حمله نتانیاهو از مشارکت آمریکا تشکر کرد ولی آمریکایی‌ها اعلام کردند که در حمله به ایران مشارکت نداشتند و اتفاقاً تلاش کردند رژیم صهیونیستی را از حمله به ایران منع کنند حتی بی‌بی‌سی گزارش داد که علت کم حجم بودن عملیات رژیم صهیونیستی به خاطر متقاعد کردن اسرائیل توسط آمریکا در مورد حمله به ایران بود.

وی با بیان اینکه گزارش سوم در این باره، گزارش ایران است که مبتنی بر کم حجم بودن و موفقیت‌آمیز نبودن عملیات است و قدرت‌نمایی پدافند داخلی را به رخ کشید، صهیونیست‌ها را تحقیر و به اقدام متقابل تهدید کرد، ادامه داد: قطعاً ایران به جسارت رژیم صهیونیستی به موقع، مبتکرانه و مقتدرانه پاسخ خواهد داد.

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه برخی می‌گویند نباید به دشمن پاسخ داد و برخی می‌گویند در همان شب باید پاسخ می‌دادیم، در حالی که هر دو دیدگاه غیرواقعی است، خاطرنشان کرد: دنیا می‌داند ما جنگ طلب نیستیم اما باید قدرت ایران اسلامی را دشمن صهیونیست متوجه شود و اگر پاسخ داده نشود، جرأت پیدا خواهد کرد و بازدارندگی کشور آسیب خواهد دید، همان‌طور که در سوریه نیز به صورت مرحله به مرحله پیش رفت و اکنون ۱۰ سال است حمله به سوریه عادی شده است.

وی با تاکید بر ضرورت کمک به جبهه مقاومت و با قدردانی از کمک‌های مردمی در شهرستان سلطانیه، عنوان کرد: تاکنون مردم سلطانیه به صورت نقدی و غیرنقدی ۲۹۰ میلیون، روستای ویر ۱۲۰ میلیون نقد و طلا و ۶۰ تخته پتو و روستای قره‌بلاغ نیز بیش از ۲۰۰ میلیون نقد و غیرنقدی به جبهه مقاومت کمک کرده‌اند.

خطیب نماز جمعه سلطانیه در ادامه با گرامی‌داشت ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و روز استکبارستیزی و با بیان اینکه در طول تاریخ مستضعفان در مقابل مستکبران ایستاده‌اند و امروز نیز مستکبر دنیا آمریکا است و ۴۵ سال دشمنی با ایران و مشارکت در جنایات رژیم صهیونیستی نشانه مستکبر بودن آمریکا است، متذکر شد: جنایت علیه بشریت نشانه این است که شعار مرگ بر آمریکا حق آمریکا است.

حجت‌الاسلام حسینی‌نسب، شعار مرگ بر آمریکا را مرگ بر سلطه‌گری، مرگ بر تجاوزگری، مرگ بر دست‌درازی به حق ملت‌ها، مرگ بر ظلم و جنایت و مرگ بر تحریم دانست و با بیان اینکه بعضی‌ها می‌گویند چون شما شعار مرگ بر آمریکا می‌دهید، آمریکا دشمنی می‌کند، گفت: در جواب‌شان می‌گوئیم آن روزی که آمریکا دشمنی‌ها را شروع کرد، یعنی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، هیچ‌کس در ایران مرگ بر آمریکا نمی‌گفت. بانی شعار مرگ بر آمریکا خود آمریکا است و تا زمانی که دولت آمریکا شرارت، جنایت و دخالت می‌کند، مرگ بر آمریکا نیز از زبان ملت انقلابی بر نخواهد افتاد.

وی همچنین با گرامی‌داشت روز فرهنگ عمومی و با بیان اینکه فرهنگ مقوله بسیار مهمی است و هم فرهنگ سالم و هم فرهنگ ناسالم مثل هوای سالم و ناسالم، بر اخلاق فردی و اجتماعی تأثیر دارد، خاطرنشان کرد: فرهنگ عمومی دو بخش دارد. مسائلی که ظاهری است و جلوی چشم است، مثل لباس پوشیدن و نوع لباس یا معماری و بخش دوم اخلاقیات است و در هر دو الگوی ما باید فرهنگ اسلامی باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha