یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
رشد و توسعه بخش کشاورزی نیازمند برنامه‌ریزی علمی و اصولی است

حوزه/ آیت الله دری نجف آبادی گفت : ظرفیت استان مرکزی در بخش کشاورزی با صنعت این استان برابری می‌کند و رشد و توسعه این بخش نیازمند برنامه‌ریزی علمی و اصولی است .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، آیت‌الله دری نجف‌آبادی، امروز در دیدار با حجت‌الاسلام سیدحسن ربانی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، در اراک اظهار داشت: برای تقویت بهره‌وری در کشاورزی باید جایگاه دانش و تحقیقات در این بخش جدی گرفته شود.

وی افزود: ظرفیت استان مرکزی در بخش کشاورزی با صنعت این استان برابری می‌کند و رشد و توسعه این بخش نیازمند برنامه‌ریزی علمی و اصولی است و متولیان امر وظیفه دارند تمام تلاش خود را برای توسعه این بخش بکار بگیرند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: برای رشد و توسعه بخش کشاورزی در امور دام، باغ، طیور، گندم، گل و گیاه، باید از حالت سنتی گذر کرد و به سمت صنعتی و استفاده از روش‌های نوین رفت.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی تصریح کرد: پیوند فعالیت‌های بخش کشاورزی با تکنولوژی و دانش روز جهان، در کنار انتخاب بذر صحیح، موجب افزایش تولید محصولات، بهره‌وری بیشتر، سود افزون‌تر و نیز، آسیب کمتر به محیط زیست و منابع طبیعی می‌شود و کشورهای توسعه‌یافته سال‌هاست که به این مسیر ورود کرده و فعالیت کشاورزی را با محوریت دانش و تکنولوژی، بسیار مقرون به صرفه کرده‌اند.

وی با انتقاد از آبیاری‌های غرقابی و بارانی، تاکید کرد: اجرای سیستم آبیاری تحت فشار اجتناب ناپذیر است و باید با برنامه‌ریزی و اجرای صحیح آن علاوه بر افزایش سطح زیر کشت، زمینه کاهش مصرف آب در استان و کشور فراهم شود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین ربانی با اشاره اقدامات انجام‌شده در راستای افزایش سطح دانش در بخش کشاورزی گفت: در حوزه توسعه و ترویج بخشی کشاورزی اقدامات خوبی برای افزایش سطح دانش کشاورزان به کار گرفته شده اما به سطح کافی نرسیده است و نیاز به تلاش و همت بیشتری است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی خاطر نشان ساخت: نفوذ دانش کشاورزی و رعایت اصول بهداشتی و سلامت در بین کشاورزان پایین است، یکی از علل این است که کشاورزی را به عنوان شغل ندانستیم و سطح دانش برای آن قائل نشدیم در حالی که کشاورزی شغل انبیا بوده و باید حدی برای کشاورزان در نظر گرفته می‌شد. به همین جهت سطح نفوذ دانش کم است.

وی بیان کرد: یکی از امتیازات استان مرکزی این است که نمایندگان مجلس در کمیسیون کشاورزی حضور دارند و منشا اثر هستند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha