به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، سید ساجد علی نقوی، رئیس شورای علمای شیعه پاکستان در پیامی به مناسبت روز شهادت امام علی نقی الهادی علیهالسلام، اظهار داشت: وقتی ما زندگی هر یک از امامان معصوم علیهمالسلام را مطالعه میکنیم، درمییابیم که ائمه طاهرین علیهمالسلام برای معرفی حقیقت دین اسلام به مردم، تمامی مشکلات و مصائب را تحمل کردند و زندگی خود را وقف خدمت به دین نمودند و حتی در این راه جان خود را تقدیم کردند.
وی گفت: امام علی النقی الهادی علیهالسلام نه تنها در زندگی فردی و شخصی، بلکه در زندگی اجتماعی و مسائل حکمرانی نیز انسانها را راهنمایی کردند و آنان را نسبت به مسئولیتهایشان آگاه ساختند. از همین رو، سیره آن امام بزرگوار امروز نیز برای هر انسان و جامعهای در جهان، چراغ راه و الگوی عمل است.
این عالم برجسته پاکستانی افزود: حضرت امام علی نقی علیهالسلام با تکیه بر منصب امامت، علاوه بر قرآن کریم، از طریق سنت و سیره رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امیرالمؤمنین حضرت علی علیهالسلام و همچنین دانش، مقام، منزلت، روحانیت و عملی که از اجدادشان به ارث برده بود، انسانهای عادی، مسلمانان و حتی حاکمان زمان خود را راهنمایی کرد. تأثیر این هدایتها در زمان امام هادی علیهالسلام به وضوح در جامعه و محیط ایشان نمایان شد و بسیاری از مردم به سوی حقیقت جذب شدند.
رئیس شورای علمای شیعه پاکستان بیان کرد: امام برای سربلندی دین حق و نجات بشریت از سختیهای زندانها عبورد کردند، اما هرگز از هدف و مأموریت پاک خود عقبنشینی نکردند. امام با آشکار ساختن ظرایف دین اسلام و آموزش تزکیه نفس، حدیث جد بزرگوارشان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم را ترویج کردند که میفرماید: «ایمان در دل است و اعمال آن را تصدیق میکنند» در حالی که «اسلام، اقرار زبانی است».
حجتالاسلام ساجد نقوی در ادامه گفت: در عصر حاضر، بشریت به طور کلی و جهان اسلام به طور خاص، با بحرانها و چالشهایی روبرو هستند که جوامع انسانی را دچار انحطاط کرده است. در این شرایط، انسانها نیازمند هدایت و معنویت هستند که با مطالعه و عمل به سیره حضرت امام علی نقی علیهالسلام میتوانند به آن دست یابند. از این رو، لازم است که ما با عمل به سیره امام علیهالسلام، بشریت را از مشکلات نجات داده و با برقراری نظام اسلامی و دموکراتیک واقعی، جوامعی آراسته به عدالت و انصاف ایجاد کنیم و نقش فردی و اجتماعی خود را ایفا نماییم.
نظر شما