به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجتالاسلام رضا نوری، امروز در جمع طلاب حوزه علمیه استان، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: روحانیت و حوزههای علمیه در نهضت امام خمینی (ره) مهاجرانی بودند که بر بالای منابر خطبههای آتشین میخواندند و رنج تبعیدها و زندانها بر دوش کشیدند.
حجتالاسلام نوری افزود: روحانیت در مسیر پیروزی انقلاب و نظام اسلامی حماسهسازان جاویدی بودند که در زیر بدترین شکنجهها سوختند تا از شمع حیاتشان گوهر شبچراغ بسازند و بر تارک نهضت اسلامی روشناییبخش آیندگان باشند.
وی تصریح کرد: جنگ تحمیلی صفحه دیگری برای این مهاجران لقای الهی بود و در هشت سال مجاهدت خستگیناپذیر روحانیون و علما پیشگامان این حماسه بودند.
حجتالاسلام نوری ادامه داد: روحانیان مهاجرانی بودند که با خون خود درخت اسلام را آبیاری کردند و پیر و مرادشان در وصف آنان به زیبایی فرمود: افتخار و آفرین بر شهدای حوزه و روحانیت که در هنگامه نبرد رشته تعلقات درس و بحث و مدرسه را بریدند و عقال تمنیات دنیا را از پای حقیقت علم برگرفتند و سبک بالان به میهمانی عرشیان رفتند و در مجمع ملکوتیان شعر حضور سرودهاند.
وی اظهار کرد: حضور روحانیت در تاریخ درخشان دفاع مقدس برگ زرینی بر تارک افتخارات روحانیت شیعه است.
حجتالاسلام نوری تصریح کرد: روحانیت در ابعاد مختلف در جنگ حضور داشتند؛ از نقش اصلی، یعنی نقش رهبری انقلاب حضرت امام(ره) گرفته تا یک طلبه کم سنّ و سالی که غیر ملبّس بوده و بهصورت بسیجی در جبهه حضور پیدا میکرد.
وی اضافه کرد: جنگ را بیش از آنکه دولتها اداره بکنند، مردم اداره میکردند و این نیز بر عهده روحانیت بود تا مردم را برای بسیج کمکها ترغیب کنند.
حجتالاسلام نوری افزود: وقتی پیکرهای مقدس شهیدان به شهرها و روستاها بازگشت دوباره روحانیت بود که باید شهدا را تا گلزارها بدرقه میکردند به پدر و مادرها تبریک و تسلیت میگفتند و یاد شهدا را در برنامهای مختلف زنده نگه میداشتند.
وی خاطرنشان کرد: در زمان عملیاتها هم روحانیان اولین کسانی بودند که در صف مقدم جبهه حاضر میشدند و در جبهه هم یکی از صحنههای فعالیت و تلاش و ایثارگری، مجاهدتهای روحانیت بود.
انتهای پیام