به گزارش خبرگزاری حوزه از خراسان شمالی، حجت الاسلام حمید رفیعی مدیرکل تبلیغات اسلامی این استان، امروز دوشنبه (چهارم تیرماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته تبلیغ و اطلاع رسانی دینی در تشریح مهم ترین برنامه ها و اولویت ها به موضوع جهاد تبیین به عنوان محوری ترین مسئله اشاره کرد و گفت: این مهم در سه بخش اولویت های موضوعی، اولویت های ظرفیتی و اولویت مخاطبان ترسیم شده است.
وی چهار محور مورد توجه در بخش اولویت های موضوعی را امیدآفرینی، اعتلای سبک زندگی و نهاد خانواده با محوریت نقش مادر، گسترش فرهنگ جهادی و مسئله کاهش آسیب های اجتماعی با تمرکز بر مناطق حاشیه نشین معرفی کرد.
حجت الاسلام رفیعی، با بیان اینکه در بخش اولویت مخاطبان سه مسئله بانوان، نوجوانان و فرهیختگان و معلمان مورد توجه است، اظهارکرد: در بخش اولویت ظرفیت ها هم نگاه ما بر محورهای قرآن، مسجد، هیئت، رسانه و مسند تعظیم شعائر استوار است.
وی در ادامه از اجرای طرح «محله پیشرفت» خبر داد و با بیان اینکه این طرح در سطح کشور در ۳۳۰ محله حاشیه نشین که وزارت کشور شناسایی کرده، اجرایی می شود، گفت: در راستای اجرای این طرح در استان، ۱۵ روحانی در قالب امام محله در ۱۵ نقطه حاشیه نشین شهرستان های بجنورد، اسفراین و شیروان مستقر و با احصاء مسائل اجتماعی آن منطقه، برای رفع آن برنامه ریزی و تلاش می کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی به موضوع جشن غدیر هم اشاره کرد و با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ شهر و شهرستان با برپایی موکب و بیش از ۳۳۰ کیلومتر پیاده روی، عید غدیر را جشن می گیرند، افزود: در بجنورد هم ۶۰ موکب از میدان شهید تا ۱۷ شهریور از ساعت ۱۶ تا بعد از نماز مغرب و عشاء به عاشقان حضرت، خدمات دهی می کنند.
وی برگزاری جشن فرشته ها در تمام کشور را از جمله برنامه های محوری اجرا شده اعلام کرد که در مرکز خراسان شمالی با حضور ۷۰۰ نفر از دختران روزه اولی اجرایی شد.حجت الاسلام رفیعی همچنین به اجرای طرح «زندگی با آیه ها» اشاره کرد و گفت: در ماه رمضان امسال سازمان تبلیغات اسلامی طرحی نو در راستای آموزههای قرآنی و در قالب طرح مسطورا در میان خانوادههای ایرانی را اجرایی کرد که با طرح ۳۰ سوال در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان، روزه داران را به تأمل و تعمقی نو در این کتاب بزرگ قانون زندگی بشری واداشت تا ۳۰ آیه از قرآن را در مسیر زندگی خود به کار گیرند.
حجت الاسلام رفیعی اظهار کرد: در این راستا قریب به ۶۵ محفل محوری انس با قرآن، ۳۳۰ جزءخوانی و بیش از چهارهزار نشست تبیینی و ۲۹۰ پاتوق گفتگو با هدف تبیین آیه ها اجرایی شد.