چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 4, 2024
تصاویر/ برگزاری مراسم سوگواری ایام فاطمیه در میاندوآب

حوزه/ حجت‌الاسلام حسن‌زاده گفت: حضرت فاطمه(س) با وجود اینکه در برهه‌ای زندگی‌اش از وضعیت بهتری برخوردار بود، ولی هرگز از مسیر سبک زندگی قرآنی، قناعت و ساده‌ زیستی خارج نشد و همواره همان سیر و سلوک قرآنی را داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در ارومیه، حجت الاسلام حمید حسن‌زاده شامگاه دوشنبه در مراسم عزاداری ایام فاطمیه که در مصلای امام خمینی (ره) میاندوآب برگزار شد، با اشاره به سرمشق و الگو بودن حضرت فاطمه(س)، اظهار داشت: از آنجایی که حضرت در دو نقش زن و مادر بودن ظاهر می‌شود، می‌تواند هم برای عموم انسان‌ها و هم خاص زنان به عنوان مطرح شود و در تمام زندگی حضرت فاطمه(س) قناعت و سادگی به وضوح به چشم می خورد و نیاز است که زنان جامعه امروز به این الگو و اسطوره تمام عیار توجه ویژه داشته باشند و رفتار ایشان را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه، خریداری بسیاری از وسایل غیرضروری که هزینه زیادی را نیز دارد لطمه به پیکره اقتصاد خانواده است و بانوان باید این نکته را مدنظر داشته باشند که تقاضاهای سنگین آنها از شوهرانشان و چشم و هم چشمی و رقابت های نامعقول با سایر افراد فامیل و جامعه سبب به بیراهه کشیده شدن مردان خانه برای کسب امرار معاش بیشتر می شود.

امام جمعه میاندوآب تصریح کرد: حضرت فاطمه(س) با وجود اینکه در برهه‌ای زندگی‌اش از وضعیت بهتری برخوردار بود، ولی هرگز از مسیر سبک زندگی قرآنی، قناعت و ساده‌ زیستی خارج نشد و همواره همان سیر و سلوک قرآنی را داشت.

وی افزود: یکی از ویژگی‌هایی که باید در زندگی حضرت فاطمه (س) مورد بحث و بررسی قرار گیرد و به عنوان سرمشق مطرح شود، نحوه زندگی مشترک آن حضرت با امام علی (ع) است که بر اساس تقسیم کار بود، کارهای داخل خانه با حضرت فاطمه(س) و کارهای بیرون با حضرت علی(ع) بود.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده عنوان کرد: حضرت فاطمه(س) بسیاری از مسئولیت‌های داخل خانه را خودش به عهده می‌گرفت و بدون کمک دیگران آنها را انجام می‌داد.

امام جمعه میاندوآب در آخر خطاب به مردان و زنان جامعه، گفت: تقسیم کار، توجه به تفاوت‌های طبیعی میان زن و مرد است و این تقسیم کار همدلی، محبت، همکاری و همدردی را در روابط خانوادگی تقویت می‌کند.

انتهای خبر./

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha