پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
فصلنامه «مطالعات اعتبارسنجی حدیث»

حوزه/ شماره دوم دوفصلنامه علمی تخصصی مطالعات اعتبارسنجی حدیث به صاحب امتیازی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان و با همکاری گروه رجال پژوهشی معاونت پژوهش این حوزه، منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، شماره دوم دوفصلنامه علمی تخصصی مطالعات اعتبارسنجی حدیث به صاحب امتیازی معاونت پژوهش این حوزه و با همکاری گروه رجال پژوهشی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان، در راستای ضرورت توجه به گنجینۀ معارف حدیثی اهل بیت(ع) به عنوان بستر زایندگی و پرورش علوم مختلف دینی به ویژه با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر حدیث به عنوان مادر همۀ علوم دینی، منتشر شد.

مقالات این شماره در ۷ عنوان پژوهشی"دلایل اعتماد شیخ صدوق به روایات ابوسمینه (با نگاهی به بازیابی منابع مکتوب روایات این راوی در آثار (شیخ صدوق)"، "مفهوم شناسی عبارت یروی عن الضعفاء (با تکیه بر عملکرد متقدمان)"، "بازخوانی دیدگاه ابن ولید پیرامون دو اصل زید النرسی و زید الزراد"، "اعتبار سنجی محتوایی شماری از گزاره های کتاب توحید مفضل با رویکرد عرضه بر روایات شیعی"، "بررسی کتاب الجامع بزنطی و منقولات آن در مستطرفات سرائر"، "بازکاوی اسناد روایات کتاب الحجه کافی و پاسخ به یک ادعا" و "اعتبار سنجی یک حدیث از اصول کافی" توسط اساتید حوزه و دانشگاه، تدوین شده است.

گفتنی است، علاقه‌مندان می توانند مقالات مرتبط با عناوین حدیثی خود جهت چاپ در شمارگان آتی دو فصلنامه، به آدرس http://rejalkh.ir/ یا vsh.journals.hozehkh.com ارسال کنند.

لازم به ذکر است، سال گذشته در چارچوب اهداف و رویکردهای درنظر گرفته شده و به منظور استفاده از ظرفیتهای علمی محققان، طلاب و اساتید حوزۀ علمیۀ خراسان با پیگیری های معاونت پژوهش حوزۀ علمیۀ خراسان پروانه انتشار دوفصلنامۀ علمی تخصصی «مطالعات اعتبارسنجی حدیث» از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.

این نشریه فعالیت های مقدماتی خود را از سال ۱۳۹۷ آغاز کرده و پس از تمهید زمینه های مورد نیاز و تشکیل کادر علمی و اجرایی خبره سرانجام مطابق ماده ۱۳ قانون مطبوعات مصوب مجلس شورای اسلامی، مجوز نشر آن به زبان فارسی، با رتبۀ علمی تخصصی، با گسترۀ نشر و توزیع سراسری و با ترتیب انتشار«دوفصلنامه» در تاریخ  ۱۳۹۸/۴/۱۷ با شماره ثبت ۸۵۴۸۶ از سمت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران صادر گردید.

همچنین؛ این مجوز مربوط به پروانه انتشار نشریه مطالعات اعتبارسنجی حدیث در زمینه علوم قرآن و حدیث(تخصصی) بوده است و فرآیند اخذ رتبه علمی پژوهشی نشریه در حال بررسی است و پس از چاپ حداقل سه شماره می تواند توسط هیئت نظارت بر نشریات علمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شود.

انتهای پیام/۳۱۳/۲۵

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha